Έτσι θα δούμε τον απόλυτο τελικό Βραζιλία εναντίον Αργεντινής!

Ανά τετραετία στο Μουντιάλ έχουμε δει όλους τους πιθανούς τελικούς που θα ήθελε να παρακολουθήσει το κοινό. Όλοι έχουν παίξει με όλους, πλην όμως του απόλυτου λατινοαμερικάνικου ντέρμπι με πρωταγωνίστριες την Αργεντινή και την Βραζιλία.

Έτσι θα δούμε τον απόλυτο τελικό Βραζιλία εναντίον Αργεντινής!

Βραζιλία - Γερμανία, Ιταλία - Βραζιλία, Ιταλία - Γαλλία, Βραζιλία - Γαλλία, Αργεντινή - Ολλανδία, Ισπανία - Ολλανδία είναι μερικά από τα καλύτερα ζευγάρια που έχουν μοιραστεί συγκινήσεις, τρόπαια και υπέροχα γκολ από την έναρξη του Μουντιάλ μέχρι σήμερα...

Ένας όμως είναι ο καημός των απανταχού ποδοσφαιρικών φαν. Και μην το αρνηθείτε...

Ταγκό εναντίον Σάμπα, κοντολογίς Αργεντινή εναντίον Βραζιλίας είναι η... μουντιαλική "καψούρα" των περισσότερων. Όχι απαραίτητα για τα πρόσωπα που δημιουργούν τα ποδοσφαιρικά κλισέ Νεϊμάρ κόντρα στον Μέσι κτλ, στο παιχνίδι είναι βέβαια είναι κι αυτά.

Ένας λατινοαμερικανικός "εμφύλιος" εδώ και χρόνια αποτελεί το μεγάλο ζητούμενο, ωστόσο για να βρεθούν οι δύο "κολοσσοί" στο φινάλε του Μουντιάλ της Ρωσίας οφείλουν να κάνουν υπερβάσεις. Γιατί μόνο σε τελικό μπορούν να βρεθούν έτσι όπως διαμορφώθηκαν οι όμιλοι έπειτα από την κλήρωση της Παρασκευής (1/12) στη Μόσχα.

Πρέπει λοιπόν να πάρουν την πρωτιά στα γκρουπ τους, γεγονός καθόλου δύσκολο βλέποντας τους αντιπάλους:

Αργεντινή, Ισλανδία, Κροατία, Νιγηρία (4ος όμιλος)

Βραζιλία, Ελβετία, Κόστα Ρίκα, Σερβία (5ος όμιλος)

Κι από εκεί και πέρα να πάνε... τρένο μέχρι τον τελικό, κάνοντας μας το... χατήρι να δούμε ένα από τα πιο παραδοσιακά "κλάσικο" στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK