Η 11άδα του Σαμπάολι θα είναι η... 14η διαφορετική σε 14 ματς!

Ο Χόρχε Σαμπάολι έχει καταφέρει το εξής παράδοξο: να μην παρουσιάσει ίδια ομάδα σε κάποιο από τα 13 προηγούμενα παιχνίδια που κάθισε στον πάγκο της Αργεντινής. Και θα τα κάνει 14. Διαβάστε τη δεδομένη αλλαγή στο αρχικό σχήμα και πώς θα πειραματιστεί ξανά.

FILE - In this Argentina's coach Jorge Sampaoli rubs his head during the international friendly soccer match between Spain and Argentina at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid. (AP Photo/Francisco Seco, File)
Χόρχε Σαμπάολι AP PHOTO/FRANCISCO SECO, FILE

Όταν ο Τσάρλυ έγραφε για τις τρέλες του Χόρχε Σαμπάολι, δεν έγραφε στο βρόντο.

Ο 58χρονος προπονητής έχει χάσει τον έλεγχο της κατάστασης και σαν πνιγμένος προσπαθεί να πιαστεί από τα μαλλιά του. Χωρίς να έχει. Δεν είναι ο προπονητής που συνέχισε κι εξέλιξε το έργο του Μπιέλσα, με αποτέλεσμα να έχει 63% επιτυχία σε 43 ματς. Δεν είναι αυτός που έκανε καλή δουλειά στη Σεβίγια.

Είναι ένας άλλος. Σαστισμένος, μπλοκαρισμένος, αποπροσανατολισμένος.

Δεν είναι τυχαίο πως η 11άδα που θα παρατάξει στην τελική μάχη απέναντι στη Νιγηρία, μήπως και η Αργεντινή προκριθεί στα νοκ άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα είναι η 14η διαφορετική απ' όταν ανέλαβε την Αργεντινή. Σε ισάριθμα μάλιστα παιχνίδια! Μάλιστα από το 4-2-3-1 της πρεμιέρας και το 3-4-3 έρχεται το 4-3-3...

Παράλληλα θα φτάσει να έχει χρησιμοποιήσει σε αυτό το διάστημα, από τις 20 Μαΐου του 2017 και σε 13 μήνες, 60 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές. Διότι ο Φράνκο Αρμάνι της Ρίβερ Πλέιτ, με τις... 0 διεθνείς συμμετοχές, θα πάρει τη θέση του γκαφατζή Καμπαγέρο κάτω από τα γκολπόστ της "αλμπισελέστε", με την ελπίδα να διαχειριστεί διαφορετικά τις καταστάσεις.

Μάλλον έχει δίκιο ο βιτριολικός Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα όταν λέει πως " την Ομοσπονδία τη διοικούν άμπαλοι" και πως " ο Σαμπάολι δεν καταλαβαίνει πως το πρόβλημα δεν λύνεται με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, drones και 14 βοηθούς"!

Πιστεύετε ότι η Αργεντινή θα καταφέρει να προκριθεί;

News 24/7

24MEDIA NETWORK