Η Αργεντινή θα πάει Μουντιάλ: το είπε μέντιουμ από το Περού!

Η Αργεντινή "παίζει με τη φωτιά" όσον αφορά στην παρουσία της στο Μουντιάλ του 2018 όμως θα βρεθεί στα γήπεδα της Ρωσίας! Το αποκάλυψε μέντιουμ σε τηλεοπτικό σόου (VIDEO)!

Argentina's Lionel Messi , left, and his teammate Paulo Dybala leave the field at the half time during a 2018 World Cup qualifying soccer match against Venezuela in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, Sept. 5, 2017. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Argentina's Lionel Messi , left, and his teammate Paulo Dybala leave the field at the half time during a 2018 World Cup qualifying soccer match against Venezuela in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, Sept. 5, 2017. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP

Το ρόστερ της είναι χωρίς αμφιβολία από τα πιο εντυπωσιακά που υπάρχουν σε παγκόσμιο επίπεδο (ειδικά από τη μεσαία γραμμή και μπροστά) ωστόσο η Αργεντινή έχει "κατορθώσει" με τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματά της να βάλει σε ρίσκο τη συμμετοχή της στο Μουντιάλ της Ρωσίας αφού βρίσκεται πλέον στο... όριο δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής και εκκρεμούν οι δύο αγώνες της με το Περού στο "Μπομπονέρα" στις 6 Οκτωβρίου και εκτός έδρας με το Εκουαδόρ στις 11 του ίδιου μήνα, με την "αλμπισελέστε" να έχει τρεις επιλογές: πρόκριση (αν μπει στην πρώτη τετράδα), αποκλεισμός (αν μείνει εκτός 5άδας) ή μπαράζ σε περίπτωση που παραμείνει στη βαθμολογική θέση που βρίσκεται τώρα.

Εάν πιστέψουμε πάντως τα (τηλεοπτικά)... σημάδια, ο Μέσι θα έχει μία ακόμα ευκαιρία να γίνει πρωταθλητής κόσμου. Σε εκπομπή στην τηλεόραση του Περού, ο δημοσιογράφος Jaime Bayly πήρε συνέντευξη από το μέντιουμ Aura Sanchinelli και τη ρώτησε ποιες ομάδες θα πάνε στην Ρωσία, με την απάντησή της να ικανοποιεί όλους τους Αργεντινούς.

"Η Χιλή δεν θα περάσει, το Περού θα τα καταφέρει ενώ και η Αργεντινή θα δηλώσει παρούσα στην τελική φάση του Μουντιάλ 2018", ήταν η πρόβλεψή της.

Photo Credits: AP Photo/Victor R. Caivano

News 24/7

24MEDIA NETWORK