Η Άρσεναλ έβγαλε ποδοσφαιρική μαγκιά με το ποστάρισμα για Ζιρού

Ο Ολιβιέ Ζιρού είναι παίκτης της Τσέλσι όμως το πιο αποθεωτικό μήνυμα προς αυτόν μετα την κατάκτηση του Μουντιάλ το έστειλε η πρώην ομάδα του, η Άρσεναλ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

France's Olivier Giroud celebrates after his team advanced to the final after the semifinal match between France and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 10, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
France's Olivier Giroud celebrates after his team advanced to the final after the semifinal match between France and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 10, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ολοκλήρωσε το Μουντιάλ χωρίς μία εύστοχη τελική προσπάθεια σε 546 λεπτά συμμετοχής όμως αυτή την ώρα το συγκεκριμένο στατιστικό είναι άχρηστη πληροφορία για τον Ολιβιέ Ζιρού.

Παρά το γεγονός πως δεν είναι και ο πιο... γρήγορος παίκτης του κόσμου ο Ντεσάμπ επέλεξε εκείνον στην κορυφή της επίθεσης των "μπλε" για να του κάνει όλη τη ζόρικη και "βρώμικη" δουλειά και εκείνος τον δικαίωσε 100%, γεγονός που του έδωσε άλλωστε φανέλα βασικού και στον τελικό με την Κροατία.

"Στην κορυφή του κόσμου Ολιβιέ Ζιρού", αναφέρει η Τσέλσι σε ποστάρισμα που έκανε στο Twitter για τον επιθετικό της, με το πιο αποθεωτικό ωστόσο μήνυμα για τον Γάλλο επιθετικό να έρχεται από την πρώην ομάδα του, την Άρσεναλ.

"Από την Γκρενόμπλ, στην Ιστρ. Από την Τουρ στην Μονπελιέ. Από την Άρσεναλ βασικός στην εθνική Γαλλίας. Και τώρα παγκόσμιος πρωταθλητής. Τι ταξίδι ήταν αυτό που έκανες Ολιβιέ, είμαστε όλοι χαρούμενοι για σένα", αναφέρουν οι "κανονιέρηδες" στον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter.

Έξι χρόνια πέρασε ο Ζιρού στο "Emirates", ήταν δυνατόν να ξεχαστούν μόνο και μόνο επειδή μετακόμισε λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα και φόρεσε τα μπλε της Τσέλσι;

News 24/7

24MEDIA NETWORK