Η ασίστ του Χάμες "τρέλανε" και τους Κολομβιανούς θρύλους

Η Κολομβία μπήκε στο παιχνίδι της πρόκρισης ισοπεδώνοντας τους Πολωνούς και είχε ως κορυφαία στιγμή της το τρίτο γκολ: τότε που έκανε "μαγικό" ο Χάμες αλλά και ο... τηλεοπτικός φακός (VIDEOS).

Η ασίστ του Χάμες "τρέλανε" και τους Κολομβιανούς θρύλους

Το τρίτο γκολ της Κολομβίας επί της Πολωνίας στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων στο Μουντιάλ ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να ονειρευτεί ένας φίλος του ποδοσφαίρου καθώς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είδε να "παντρεύεται" με μαγικό τρόπο το παρόν και το παρελθόν των "καφετέρος".

Αρχικά είδε τον Χάμες Ροντρίγκες να βγάζει την κορυφαία ασίστ στη διοργάνωση και τον Κουαδράδο να εκτελεί και σαν μην έφτανε η πρώτη γεύση ποδοσφαιρικής απόλαυσης ήρθε και το ... δεύτερο πιάτο.

Για αυτό φρόντισε ο τηλεοπτικός φακός, που "τσάκωσε" τους δύο Κολομβιανούς θρύλους Κάρλος Βαλντεράμα και Ρενέ Χιγκίτα να απολαμβάνουν το γκολ στις εξέδρες, κάνοντας τους φανς τους να τους αποθεώνουν (πολυ αγαπητοί αμφότεροι) στα social media.

Όσο για το παιχνίδι συνολικά, η Κολομβία απέδειξε πως όταν παίζει με... 11 παίκτες (έμεινε με 10 από τα πρώτα λεπτά του αγώνα με την Ιαπωνία) έχει δυνατότητες χάρη στο ταλέντο της από τη μέση και μπροστά, με το 3-0 απέναντι στην απογοητευτική Πολωνία (Μίνα, Φαλκάο, Κουαδράδο οι σκόρερ) να το αποδεικνύει.

Πλέον οι Νοτιοαμερικανοί έχουν τρεις βαθμούς και μπορούν να ελπίζουν σε πρόκριση στο φινάλε, την ώρα που η Πολωνία πηγαίνει σπίτι της έχοντας πολύ άσχημη παρουσία στα δύο πρώτα παιχνίδια της.

Όσον αφορά στα άλλα δύο ματς της ημέρας, Ιαπωνία και Σενεγάλη έμειναν στο 2-2 και μαζί με την Κολομβία θα διεκδικήσουν από τον 8ο όμιλο τα δύο εισιτήρια για τη φάση των "16", ενώ για τον 7ο όμιλο η Αγγλία διέλυσε με 6-1 τον Παναμά και θα κοντραριστεί με το Βέλγιο την τελευταία αγωνιστική για την πρώτη θέση.

ΑΓΓΛΙΑ - ΠΑΝΑΜΑΣ 6-1

ΙΑΠΩΝΙΑ - ΣΕΝΕΓΑΛΗ 2-2

ΠΟΛΩΝΙΑ - ΚΟΛΟΜΒΙΑ 0-3

Περισσότερα για τα παιχνίδια και το πανόραμα του Μουντιάλ ΕΔΩ

News 24/7

24MEDIA NETWORK