H γκάφα του Καμπαγέρο έφερε επικό tweet από την ισπανική As!

O Bίλι Καμπαγέρο συναγωνίζεται πλέον τον Ντε Χέα για το πιο αστείο γκολ που έχει δεχτεί κίπερ στο φετινό Μουντιάλ και ο λογαριασμός της As στο Twitter έγραψε ιστορία με τρομερό τιτίβισμα!

Argentina goalkeeper Wilfredo Caballero looks down after Croatia's Ante Rebic scored his side's opening goal during the group D match between Argentina and Croatia at the 2018 soccer World Cup in Nizhny Novgorod Stadium in Novgorod, Russia, Thursday, June 21, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Argentina goalkeeper Wilfredo Caballero looks down after Croatia's Ante Rebic scored his side's opening goal during the group D match between Argentina and Croatia at the 2018 soccer World Cup in Nizhny Novgorod Stadium in Novgorod, Russia, Thursday, June 21, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Ο Νταβίντ Ντε Χέα δέχτηκε αδυσώπητη κριτική για το γκολ που είχε δεχτεί στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων στο Ισπανία-Πορτογαλία, όταν έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του σε σουτ του Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως λίγες ημέρες αργότερα ήρθε άλλο παιδαριώδες λάθος να τον... επισκιάσει.

Σε αυτό υπέπεσε ο Βίλι Καμπαγέρο στο 53ο λεπτό του αγώνα της Αργεντινής με την Κροατία, με τον κίπερ της "αλμπισελέστε" να προσπαθεί να διώξει τη μπάλα αλλά να τη στρώνει άθελά του στον Ρέμπιτς και ο τελευταίος με εξαιρετικό σουτ να ξετινάζει τα δίχτυα.

Λίγα λεπτά αργότερα η μαδριλένικη "As" έδειξε πως διαθέτει απίστευτα αντανακλαστικά αφού ανέβασε φωτογραφία με Μέσι και Καμπαγέρο πριν την έναρξη του αγώνα, με την έκφραση του "Pulga" να είναι από το... μέλλον. "Το είδε να έρχεται;", το σχόλιό της...

News 24/7

24MEDIA NETWORK