H τρομερή προφητεία του Μουρίνιο για τον "αδύναμο κρίκο" της Αργεντινής

Ο Βίλι Καμπαγέρο δέχεται αμέτρητα βέλη μετά το μοιραίο λάθος του απέναντι στην Κροατία όμως υπάρχει κάποιος που μπορεί να πει "σας τα έλεγα εγώ" και να έχει 100% δίκιο: ο Ζοζέ Μουρίνιο!

Manchester United manager Jose Mourinho walks on the pitch at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Arsenal at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United manager Jose Mourinho walks on the pitch at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Arsenal at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Χόρχε Σαμπαόλι δεν θέλησε να ρισκάρει περιμένοντας μέχρι την τελευταία στιγμή τον Σέρχιο Ρομέρο που ανάρρωνε από τραυματισμό, αντ'αυτού επέλεξε να "βαφτίσει" βασικό γκολκίπερ της εθνικής Αργεντινής τον Βίλι Καμπαγέρο και... εκτέθηκε.

Ο 36χρονος κίπερ, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε το ρόλο της ρεζέρβας στην Τσέλσι πίσω από τον Τιμπό Κουρτουά, υπέπεσε σε ένα ολέθριο λάθος στην αρχή του δευτέρου μέρους κόντρα στην Κροατία, επιτρέποντας στον Ρέμπιτς να σκοράρει για να ανοίξει το δρόμο προς το θρίαμβο (3-0) για την ομάδα του.

Σε αντίθεση πάντως με τους περισσότερους που έβγαλαν τα... μαχαίρια μετά το λάθος του Καμπαγέρο και άσκησαν κριτική στον ομοσπονδιακό τεχνικό για την επιλογή του στη θέση του Νο 1, υπήρχε και κάποιος... προ Χριστόν προφήτης, που είχε εστιάσει στην αχίλλειο πτέρνα της Αργεντινής πριν την έναρξη του Μουντιάλ.

Αυτός είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο, που είχε δηλώσει λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ στη ρωσική τηλεόραση: "Το δυνατό τους σημείο ως ομάδα είναι πως θέλουν λίγες ευκαιρίες για να σκοράρουν, όμως στο τέρμα είτε είναι ο Καμπαγέρο είτε εγώ είναι πάνω κάτω το ίδιο πράγμα.

Κάνουμε αποκρούσεις με παρόμοιο τρόπο. Δεν είναι σε θέση να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις", είχε δηλώσει ο Πορτογάλος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τώρα μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος για εκείνη την αυστηρή -ομολογουμένως- κριτική του για τον βετεράνο γκολκίπερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK