Η χρυσή καρδιά του Κεντίρα χωράει 1.200 παιδιά!

Η Γερμανία σφραγίζει την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ με νίκη επί της Νορβηγίας και ο Σάμι Κεντίρα προχώρησε σε μία άκρως αξιέπαινη κίνηση με αποδέκτες 1.200 παιδιά.

Η χρυσή καρδιά του Κεντίρα χωράει 1.200 παιδιά!

Μετά το "διπλό" στην Τσεχία, η Γερμανία χρειάζεται νίκη το βράδυ της Δευτέρας (4/9) απέναντι στην Νορβηγία για να κλείσει θέση στα γήπεδα της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018 και το σίγουρο είναι πως στην "Mercedes-Benz-Arena" θα υπάρχουν αρκετά παιδιά για να στηρίξουν τις προσπάθειές της "Νασιοναλμανσάφτ".

Για αυτό φρόντισε ο άσος της ομάδας του Γιόακιμ Λεβ, Σάμι Κεντίρα, καθώς αγόρασε 1.200 εισιτήρια του αγώνα και τα χάρισε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, για να τα δώσουν σε άρρωστα παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν από κοντά τέτοια αθλητικά γεγονότα.

Germanys Sami Khedira, right, celebrates with Germanys Mesut Ozil after scoring his sides second goal during the World Cup Group C qualifying soccer match between Germany and Northern Ireland in Hannover, Germany, Tuesday, Oct. 11, 2016. (AP Photo/Martin Meissner)
Germanys Sami Khedira, right, celebrates with Germanys Mesut Ozil after scoring his sides second goal during the World Cup Group C qualifying soccer match between Germany and Northern Ireland in Hannover, Germany, Tuesday, Oct. 11, 2016. (AP Photo/Martin Meissner) AP

"Αποφάσισα να κάνω χαρούμενο τον κόσμο, δωρίζοντας αυτά τα τα εισιτήρια σε 15 ιδρύματα ώστε να μπορέσουν παιδιά, που δεν είχαν ποτέ τη δυνατότητα, να ζουν από κοντά ένα ματς της εθνικής Γερμανίας.

Είναι σημαντικό για αυτά να ζήσουν μία τέτοια εμπειρία. Δεν ήταν σημαντικό να δώσω χρήματα αλλά να τους προσφέρω κάτι μέσω αυτών των χρημάτων", δήλωσε ο άσος της Γιουβέντους για την ομολογουμένως συγκινητική χειρονομία του.

Photo Credits: AP Photo/Michael Sohn, Martin Meissner

News 24/7

24MEDIA NETWORK