"Κάρφωσε" την Γερμανία, μπήκε στο... μάτι της Γιουβέντους!

Ο Χίρβινγκ Λοσάνο ήταν ένας παίκτης που είχε στρέψει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων πάνω του και πριν το Μουντιάλ όμως μετά το γκολ του κόντρα στον Νόιερ, η Γιουβέντους τον έβαλε για τα καλά στο ραντάρ της...

Mexico's Hirving Lozano, celebrates scoring his side's opening goal during the group F match between Germany and Mexico at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Mexico's Hirving Lozano, celebrates scoring his side's opening goal during the group F match between Germany and Mexico at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και οι "ειδικοί" εκτιμούσαν εδώ και καιρό πως στα γήπεδα της Ρωσίας θα ξεδιπλώσει το τεράστιο ταλέντο του, κάτι που φάνηκε και στην πρεμιέρα: ο Χίρβινγκ Λοσάνο ήταν εντυπωσιακός απέναντι στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία και το κερασάκι στην τούρτα ήταν το γκολ του κόντρα στον Νόιερ με το οποίο χάρισε τη νίκη στο Μεξικό.

Πλέον όμως, μετά από αυτή την εμφάνιση, υπάρχει μία ομάδα που δεν ενδιαφέρεται μόνο φιλολογικά όπως το κάνουν αρκετές ομάδες (Μίλαν, Ίντερ, Μπαρτσελόνα κάποιες εξ αυτών) αλλά αποφάσισε να κάνει το... παραπέρα βήμα και αυτή είναι η Γιουβέντους.

Mexico's Hirving Lozano, 2nd left, celebrates after scoring the opening goal during the group F match between Germany and Mexico at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Mexico's Hirving Lozano, 2nd left, celebrates after scoring the opening goal during the group F match between Germany and Mexico at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP PHOTO/VICTOR R. CAIVANO

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τον Τύπο του Μεξικού, οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ιταλίας ζήτησαν πληροφορίες από τους ομολόγους τους της Αϊντχόφεν για τον 22χρονο εξτρέμ ενώ υπήρχε και επαφή του αντιπροέδρου των "μπιανκονέρι" Πάβελ Νέντβεντ με τους διοικούντες την PSV.

Σε αυτή την πρώτη επαφή, οι Ολλανδοί κατέστησαν σαφές πως θα μπουν σε διαπραγματεύσεις για την παραχώρηση του παίκτη με ένα ποσό της τάξης των 35.000.000 ευρώ, με τις όποιες συζητήσεις πάντως να μετατίθενται για μετά το Μουντιάλ.

Για την ιστορία ο "Τσάκι" δεν έχει επίσημα μάνατζερ, με τους Μεξικανούς να γράφουν πως ο άνθρωπος που έχει αναλάβει να εκπροσωπήσει τα συμφέροντά του είναι ο πεθερός του...

Σε αυτό το Μουντιάλ, ετοιμάσου να κάνεις Σερί. Κατέβασε το νέο Seri app του Stoiximan.gr, κάνε το απόλυτο σερί & κέρδισε 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

News 24/7

24MEDIA NETWORK