Μάγκας: Πήρε Μουντιάλ και Πρέμιερ Λιγκ σε 9 συμμετοχές!

Η Μάντσεστερ Σίτι δαπάνησε για το ταλέντο του 57.000.000 ευρώ, εκείνος όμως τραυματίστηκε και δεν κατάφερε ν' αγωνιστεί ολόκληρη τη σεζόν. Ο Ντεσάμπ, πάντως, τον πήρε στο Μουντιάλ και του έδωσε την ευκαιρία να πετύχει κάτι εξαιρετικό.

Manchester City's Benjamin Mendy, left, and Liverpool's Georginio Wijnaldum, right, challenge for the ballduring the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 9, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
benjamin mendy AP

Επαθε... υπερκούπωση ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Μπέντζαμιν Μεντί και ξεκούραστα κιόλας.

Ο αριστερός μπακ που κόστισε στον Πεπ Γκουαρντιόλα 57.000.000 ευρώ το περασμένο καλοκαίρι, κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής Αγγλίας με την ομάδα του και κόσμου με τους "Τρικολόρ" έχοντας μόλις 9 συμμετοχές εφέτος!

Ο πρώην παίκτης της Μονακό, βέβαια, στάθηκε άτυχος στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου αφού φρέσκος όπως ήταν από τη μεταγραφή του αναγκάστηκε να παροπλιστεί λόγω ένας πολύ σοβαρού τραυματισμού.

Το ρεκόρ του όμως το έγραψε, κατακτώντας κούπες χωρίς ουσιαστικά να παίζει. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο δε πήρε 40 λεπτά συμμετοχής στο ματς με τη Δανία.

Κάθε Γάλλος παίκτης, λοιπόν, έχει και μία μικρή ιστορία. Από τη μία ο Εμπαπέ που... έφτασε τον Πελέ και από την άλλη ο Βαράν ο οποίος δεν έχει χάσει ποτέ σε τελικό στην καριέρα του, έχοντας παίξει 4 ενώ είναι μόλις 25 ετών (τρία UCL, ένα Μουντιάλ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK