Μάντζουκιτς, ο εθνικός ήρωας των Κροατών!

Ο Πέρισιτς ήταν εκείνος που έδωσε το φιλί της ζωής στην Κροατία στέλνοντας το ματς στην παράταση και ο Μάντζουκιτς πήρε την... ασίστ του συμπαίκτη του για να πετύχει το γκολ της ολικής ανατροπής!

Croatia's Mario Mandzukic, second right, scores his side's second goal during the semifinal match between Croatia and England at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, July 11, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Croatia's Mario Mandzukic, second right, scores his side's second goal during the semifinal match between Croatia and England at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, July 11, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Ανατροπή ψυχής! Η Αγγλία προηγήθηκε 1-0 μόλις στο 5ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ του Τρίπιερ και πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα προηγούμενη, όμως η συνέχεια άνηκε ολοκληρωτικά στην Κροατία.

Πρώτα ήρθε το εκπληκτικό γκολ του Πέρισιτς στο 68' που έφερε το ματς στα ίσα και οδήγησε το ματς στην παράταση ενώ εκεί "μίλησε" η κλάση του Μάντζουκιτς.

Croatia's Mario Mandzukic, center, celebrates after scoring his side's second goal during the semifinal match between Croatia and England at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, July 11, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Croatia's Mario Mandzukic, center, celebrates after scoring his side's second goal during the semifinal match between Croatia and England at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, July 11, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο σέντερ φορ της Γιουβέντους δέχτηκε εξαιρετική ασίστ με το κεφάλι από τον Πέρισιτς και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Πίκφορντ στο 109' για να σημειώσει το σημαντικότερο γκολ στην ιστορία της εθνικής Κροατίας.

Ένα γκολ που την έφερε αγκαλιά με πρόκριση σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία της και μάλιστα με πιθανό αντίπαλο την ομάδα που της στέρησε τη συμμετοχή στον τελικό του Μουντιάλ του 1998: την Γαλλία..

Ο τρόπος δε που πανηγυρίστηκε το γκολ ήταν επικός, με όλους τους Κροάτες να πέφτουν πάνω σε έναν δύσμοιρο φωτογράφο και να τον "αποζημιώνουν" με αγκαλιές και φιλιά!

News 24/7

24MEDIA NETWORK