Μπορείτε να φανταστείτε τον Μόντριτς με άλλο μαλλί;

Ο Λούκα Μόντριτς, ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του πλανήτη διαθέτει εκτός από το ταλέντο στη μπάλα και το... προνόμιο να παραμένει ίδιος ανά τα χρόνια. Αν όμως κατακτηθεί το Μουντιάλ από την Κροατία, τότε θα σημειωθούν ιστορικές αλλαγές.

Croatia's Luka Modric, center, shots on target during the round of 16 match between Croatia and Denmark at the 2018 soccer World Cup in the Nizhny Novgorod Stadium, in Nizhny Novgorod , Russia, Sunday, July 1, 2018. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Λούκα Μόντριτς AP PHOTO

Έδωσαν όρκο οι Κροάτες, ένα μεταξύ τους στοίχημα που θα "γκρεμίσε" την στάνταρ εικόνα που έχουμε για κάποιους ποδοσφαιριστές αυτού του συνόλου. Για παράδειγμα του Λούκα Μόντριτς...

Ποιος μπορεί να φανταστεί τον αρχηγό της Κροατίας χωρίς το κλασικό μακρύ, ξανθό μαλλάκι του; Αρχίστε να δουλεύετε την ιδέα, διότι αν η ομάδα του Ντάλιτς σηκώσει την κούπα τότε θα δούμε πράγματα και θαύματα.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης αποκάλυψε πως σε περίπτωση κατάκτησης του Μουντιάλ, τότε όλοι οι ποδοσφαιριστές της Κροατίας θα αλλάξουν στυλ στο μαλλί τους. Συγκεκριμένα είπε πως θα το βάψουν, χωρίς όμως να μας αποκαλύψει το χρώμα! Ανυπομονούμε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK