Ο Εμπαπέ έγραψε ιστορία πριν καν αγωνιστεί στον τελικό!

O Nτιντιέ Ντεσάμπ έδωσε φανέλα βασικού στον Κιλιάν Εμπαπέ ενόψει του τελικού του Μουντιάλ κόντρα στην Κροατία και του επιτρέπει να σημειώσει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ. Διαβάστε αναλυτικά.

France's Kylian Mbappe celebrates at the end of the semifinal match between France and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 10, 2018. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
France's Kylian Mbappe celebrates at the end of the semifinal match between France and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 10, 2018. (AP Photo/Dmitri Lovetsky) AP IMAGES

Πριν δύο χρόνια δεν ήταν στα γήπεδα της Γαλλίας για να βοηθήσει την εθνική ομάδα της χώρας του στην προσπάθειά της να κατακτήσει το τρόπαιο της πρωταθλήτριας Ευρώπης (ηττήθηκε με 1-0 από την Πορτογαλία στην παράταση του τελικού) όμως τώρα ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι εδώ και δείχνει κάτι παραπάνω από αποφασισμένος να την οδηγήσει στην κορυφή του κόσμου.

Ο Ντεσάμπ έδωσε φανέλα βασικού στο παιδί-θαύμα του γαλλικού ποδοσφαίρου για τον τελικό του "Λουζνίκι" κόντρα στους Κροάτες και ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να καμαρώνει από τώρα για ένα μοναδικό ρεκόρ που του ανήκει πλέον.

Σε ηλικία 19 ετών και 207 ημερών γίνεται ο νεότερος Γάλλος ποδοσφαιριστής που θα πάρει μέρος σε τελικό Μουντιάλ (τρίτος τελικός για τους "τρικολόρ" μετά από εκείνον του 1998 και του 2006) ενώ συνολικά γίνεται ο τρίτος νεότερος μετά τους Πελέ το 1958 (17 ετών και 249 ημερών) και Τζουζέπε Μπέργκομι (18 ετών και 201 ημερών).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

Γαλλία: Γιορίς, Παβάρ, Βαράν, Ουμτιτί, Ερναντέζ, Πογκμπά, Καντέ, Ματουιντί, Γκριεζμάν, Ζιρού, Εμπαπέ

Κροατία: Σούμπασιτς, Βρσάλικο, Λόβρεν, Βίντα, Στρίνιτς, Μπρόζοβιτς, Ράκιτιτς, Μόντριτς, Πέρισιτς, Ρέμπιτς, Μάντζουκιτς

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις τον μεγάλο τελικό! Γαλλία - Κροατία με 350+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

News 24/7

24MEDIA NETWORK