Ο Μαραντόνα ζήτησε συγγνώμη για λόγο που δεν φαντάζεσαι!

Όταν ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα βρίσκεται στην κερκίδα, γίνεται μία ατραξιόν παράλληλη με το παιχνίδι που παρακολουθεί. Αυτό ακριβώς έγινε και στο Αργεντινή-Ισλανδία, με τον "Πίμπε Ντ'Όρο" να είναι παρών στην πρεμιέρα της "αλμπισελέστε" στο Μουντιάλ και στο φινάλε να κλέβει την παράσταση με τη "συγγνώμη" που ζήτησε από ΟΛΟΥΣ. Όχι όμως για λόγο ποδοσφαιρικό...

Former soccer star Diego Maradona pounds his chest during the group D match between Argentina and Iceland at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 16, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Former soccer star Diego Maradona pounds his chest during the group D match between Argentina and Iceland at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 16, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan) AP PHOTO/RICARDO MAZALAN

Μπορεί το τέλος του αγώνα να τον βρήκε στενοχωρημένο από τη στιγμή που η Αργεντινή έκανε ποδαρικό με το... αριστερό στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ο Λιονέλ Μέσι δεν μπόρεσε να σκοράρει ούτε με πέναλτι, παρόλα αυτά ο Ντιέγκο Μαραντόνα είχε κάνει ένα μεγάλο "φάουλ" κατά τη διάρκεια του 90λεπτου και το ήξερε.

Αυτό ήταν πως κάπνιζε πούρο παρά το γεγονός πως όλο το στάδιο ήταν γεμάτο από επιγραφές με απαγορεύσεις για το κάπνισμα, με τον κορυφαίο Αργεντινό ποδοσφαιριστή όλων των εποχών να αντιλαμβάνεται -έστω εκ των υστέρων-το σφάλμα του και να σπεύδει να απολογηθεί για αυτό μέσω των social media.

"Ήταν μία άσχημη ημέρα για τους Αργεντινούς ενώ υπήρχε και ένταση για το ντεμπούτο. Ο καθένας έχει το δικό του τρόπο με τον οποίο αισθάνεται τα πράγματα. Ειλικρινά δεν ήξερα πως δεν μπορούσε να καπνίσει κάποιος μέσα στο στάδιο, ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο και τους διοργανωτές", έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook ο Μαραντόνα.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η αναφορά του και στο 1-1 της ομάδας του Σαμπαόλι κόντρα στην Ισλανδία, με τον Μαραντόνα να θυμίζει την εκκίνηση της δικής του Αργεντινής στο Μουντιάλ του 1990 (ήττα με 1-0 από το Καμερούν) που δεν της μπλόκαρε το δρόμο για να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Former soccer star Diego Maradona, center, watches the group D match between Argentina and Iceland at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 16, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Former soccer star Diego Maradona, center, watches the group D match between Argentina and Iceland at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 16, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan) AP PHOTO/RICARDO MAZALAN

"Αρχίσαμε ένα Μουντιάλ χάνοντας, όχι φέρνοντας ισοπαλία. Ήταν η πρεμιέρα του Μουντιάλ του '90 και, παρά τους τραυματισμούς και ό,τι άλλο συνέβη, μέχρι τον τελικό της Ρώμης, χάρη στον Γκοϊγκοϊτσέα και στην αυτοθυσία όλων των παιδιών. Συνεχίζουμε να εμψυψώχνουμε την ομάδα, Forza Αργεντινή!!!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK