Ο Μαρτίνεθ εξαγριώνει τον Μουρίνιο μέσω... Λουκακού!

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ άφησε τον Ρομελού Λουκακού εκτός μάχης με την Βοσνία όμως δεν θα κάνει το ίδιο στο ματς με την Κύπρου, δημιουργώντας πονοκεφάλους στον... Ζοζέ Μουρίνιο!

Belgium's Romelu Lukaku celebrates after scoring the goal of his team during the World Cup Group H qualifying soccer match between Greece and Belgium at Georgios Karaiskakis Stadium in Piraeus port, near Athens, Greece, Sunday Sept. 3, 2017. (AP Photo/Yorgos Karahalis)
Belgium's Romelu Lukaku celebrates after scoring the goal of his team during the World Cup Group H qualifying soccer match between Greece and Belgium at Georgios Karaiskakis Stadium in Piraeus port, near Athens, Greece, Sunday Sept. 3, 2017. (AP Photo/Yorgos Karahalis) AP PHOTO/YORGOS KARAHALIS

Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον αστράγαλο είχε ως αποτέλεσμα να κρατήσει τον Ρομελού Λουκακού εκτός δράσης από το ματς της Βοσνίας με το Βέλγιο αλλά ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πρόκειται να ξεκουραστεί περισσότερο...

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ προσανατολίζεται να τον ξεκινήσει βασικό απέναντι στην Κύπρο, αν και η ομάδα του έχει πάρει ήδη την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας, με τον Μουρίνιο να "πονοκεφαλιάζει" αφενός γιατί προέρχεται από τραυματισμό και ακολουθεί το ντέρμπι με την Λίβερπουλ στην Premier League και αφετέρου γιατί έχασε ήδη τον Φελαϊνί από τη μάχη στο Σαράγεβο.

Αυτό πάντως δεν απασχολεί καθόλου τον ομοσπονδιακό τεχνικό του Βελγίου που αρκέστηκε να πει: "Ο Λουκακού είναι εντάξει. Είμαστε σε επικοινωνία με το ιατρικό επιτελείο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μέχρι στιγμής δεν έχω δεχτεί τηλεφώνημα από τον Μουρίνιο...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK