Ο Μπαλοτέλι προκαλεί μέσω VIDEO τον Ίμπραχίμοβιτς!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι εκτός των επιλογών του Βεντούρα για την εθνική Ιταλίας όμως όχι μόνο δηλώνει φανατικός οπαδός της "σκουάντρα ατζούρα" αλλα δεν διστάζει να πετάξει το γάντι και στον... Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (VIDEO)!

Ο Μπαλοτέλι προκαλεί μέσω VIDEO τον Ίμπραχίμοβιτς!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι θα ήθελε σαν τρελός να βρισκόταν το βράδυ της Δευτέρας στον αγωνιστικό χώρο του "San Siro" και να βοηθήσει την εθνική Ιταλίας να πάρει το εισιτήριο για τα τελικά του Μουντιάλ απέναντι στην Σουηδία, όμως ο Τζαμπιέρο Βεντούρα δεν τον συμπεριλαμβάνει στις κλήσεις του και έτσι είναι αναγκασμένος να βλέπει τα ματς από την... τηλεόραση.

Αυτό πάντως δεν τον εμποδίζει ούτε στο ελάχιστο να παραμένει φανατικός τιφόζο της "σκουάντρα ατζούρα", με τον επιθετικό της Νις να στέλνει μήνυμα πρόκρισης στους συμπατριώτες του μέσω του λογαριασμού του στο Instagram και ταυτόχρονα να στέλνει μήνυμα αποκλεισμού στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

"Γεια σας παιδιά, ξέρω ότι έχουν ειπωθεί πάρα πολλά πράγματα για το γεγονός πως είμαι εκτός Ιταλίας, όμως η επιλογή δεν είναι ούτε δική μου ούτε δικοί σας.

Θα πρέπει να σεβόμαστε τις επιλογές όμως το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι πως όλος ο ιταλικός λαός πρέπει να παραμείνει ενωμένος για να στηρίξει την Ιταλία επειδή είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, τα τελικά του Μουντιάλ είναι σημαντικά.

Οι ατζούρι παίκτες αξίζουν το Μουντιάλ και το μήνυμά μου είναι "παραμένουμε όλοι ενωμένοι και νικάμε την Σουηδία", δήλωσε αρχικά ο "Super Mario, για να θυμηθεί στο φινάλε πως ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ήταν στις εξέδρες του γηπέδου της Σόλνα στο πρώτο ματς (1-0 η Σουηδία) και να του λέει:

"Αγαπητέ Ζλάταν, λυπάμαι αλλά αυτή τη φορά θα χάσεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK