O Πέρες "ξενέρωσε" εκατομμύρια Αργεντινούς με ένα μόνο σουτ

Ο Έντσο Πέρες είχε μία ανεπανάληπτη ευκαιρία να βάλει την Αργεντινή μπροστά στο σκορ κόντρα στην Κροατία όμως την πέταξε στα σκουπίδια αστοχώντας σε... κενή εστία (VIDEO).

Argentina's Federico Fazio, second from left, and Argentina's Marcos Acuna, right, react after missing a chance on goal during the group D match between Argentina and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Nizhny Novgorod stadium in Nizhny Novgorod, Russia, Thursday, June 21, 2018. (AP Photo/Michael Sohn)
Argentina's Federico Fazio, second from left, and Argentina's Marcos Acuna, right, react after missing a chance on goal during the group D match between Argentina and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Nizhny Novgorod stadium in Nizhny Novgorod, Russia, Thursday, June 21, 2018. (AP Photo/Michael Sohn) AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Ο Χόρχε Σαμπαόλι άφησε πάλι στον πάγκο τον Πάουλο Ντιμπάλα όπως και στο ματς της πρεμιέρας (παρά την έντονη κριτική που του ασκήθηκε) όμως οι επιλογές του τον... εκθέτουν, με τη φάση του 30ου λεπτου στον αγώνα απέναντι στην Κροατία να είναι χαρακτηριστική.

Μετά από σέντρα από τα αριστερά και λάθος στην άμυνα της "χρβάτσκα", η μπάλα έφτασε στον Έντσο Πέρες που επιχείρησε το πλασέ με το "καλό του πόδι" (το αριστερό) σε ανυπεράσπιστη από γκολκίπερ εστία αλλά την έστειλε να περάσει έξω από το δεξί δοκάρι.

Ο Πέρες, που μπήκε τελευταία στιγμή στην αποστολή στη θέση του τραυματία Λαντσίνι, δεν μπορούσε να πιστέψει την ευκαιρία που έχασε, το ίδιο και οι οπαδοί της Αργεντινής που "ξέσπασαν" μέσω των social media με ειρωνικά σχόλια:

News 24/7

24MEDIA NETWORK