Ο Ρονάλντο εύχεται στην Γαλλία και ο Μέσι στην... Κολομβία!

Η αντίστροφη μέτρηση για το Μουντιάλ άρχισε και η κάθε μία από τις 32 ομάδες έδωσε συγχαρητήρια σε κάποια άλλη μέσω "εκπροσώπου". Δείτε το απολαυστικό video που ετοίμασε η FIFA!

Ο Ρονάλντο εύχεται στην Γαλλία και ο Μέσι στην... Κολομβία!

Λίγες ώρες απέμειναν για να μπούμε για τα καλά σε... κλίμα Μουντιάλ καθώς το απόγευμα της Παρασκευής (1/12) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση όπου θα μάθουμε τους οκτώ ομίλους που θα σχηματιστούν στα γήπεδα της Ρωσίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ενόψει μάλιστα αυτού του σπουδαίου γεγονότος , η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία έφτιαξε ένα ξεχωριστό video, με τον "εκπρόσωπο" κάθε εθνικής ομάδας να στέλνει ένα μήνυμα στη γλώσσα του όπου πέρα από το "τα λέμε στην Ρωσία" δίνει συγχαρητήρια σε κάποια άλλη εθνική ομάδα για την πρόκρισή της στα τελικά.

Που έστειλαν τις ευχές τους οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι που εκπροσώπησαν Πορτογαλία και Αργεντινή; Ο CR7 επέλεξε Γαλλία (ίσως επειδή του φέρνει στο μυαλό και τον θρίαμβο της Πορτογαλίας στο Euro 2016 απέναντι στους διοργανωτές και φαβορί για το τρόπαιο Γάλλους) ενώ ο "Pulga" έδωσε τα μπράβο του στην Κολομβία...

News 24/7

24MEDIA NETWORK