Ο Σιμεόνε έβγαλε στη σέντρα Μέσι, Σαμπαόλι και Καμπαγέρο!

Σαν να μην έφτανε στους Αργεντινούς το κάζο από την Κροατία, ήρθε στο φως της δημοσιότητας και μία ιδιωτική συζήτηση του Ντιέγκο Σιμεόνε για να ρίξει και άλλο... λάδι στη φωτιά!

Atletico Madrid head coach Diego Simeone reacts during an Europa League round of 32 second leg soccer match between Atletico Madrid and Copenhagen at the Metropolitano stadium in Madrid, Thursday, Feb. 22, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Atletico Madrid head coach Diego Simeone reacts during an Europa League round of 32 second leg soccer match between Atletico Madrid and Copenhagen at the Metropolitano stadium in Madrid, Thursday, Feb. 22, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στην Αργεντινή είναι κωμικοτραγικά! Η συντριβή από την Κροατία άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, με τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του να βλέπουν φάτσα-κάρτα τον αποκλεισμό από τη φάση των ομίλων και ένα ολόκληρο έθνος να είναι ανάστατο από την οικτρή εικόνα της "αλμπισελέστε" το βράδυ της Πέμπτης.

Σε όλα αυτά μάλιστα ήρθε να προστεθεί και ένας διάλογος του Ντιέγκο Σιμεόνε με τον βοηθό του στην Ατλέτικο Μαδρίτης Χερμάν Μπούργος, με το διάλογο να γίνεται μέσω Whatsapp αλλά να βλέπει το φως της δημοσιότητας και να φέρνει σε... άβολη θέση τον "Τσόλο".

Και αυτό γιατί στο video που διέρρευσε, ακούγεται να εκτοξεύει κατηγορίες τόσο για τον Μέσι και τον Καμπαγέρο όσο και για τον Χόρχε Σαμπαόλι, με τα λόγια αυτά να μην αποκλείεται να δημιουργήσουν προβλήματα στον τεχνικό της Ατλέτικο, που κάποτε "φλέρταρε" και με τον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Atletico de Madrid head coach Diego Simeone, reacts during a press conference in Lyon, central France, Tuesday May, 15, 2018 ahead of the the UEFA Europa League Final against Olympique Marseille. (UEFA, Pool via AP)
Atletico de Madrid head coach Diego Simeone, reacts during a press conference in Lyon, central France, Tuesday May, 15, 2018 ahead of the the UEFA Europa League Final against Olympique Marseille. (UEFA, Pool via AP) UEFA, POOL VIA AP

"Η ομάδα είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, όμως είναι Αργεντινή και στο τέλος θα προκριθεί. Αυτό που συμβαίνει όμως είναι προϊόν τεσσάρων χρόνων μιζέριας. Υπάρχει αναρχία, λείπει ένας ηγέτης τόσο στη διοίκηση όσο και στον πάγκο, η ομάδα είναι χαμένη. Δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι και πιστεύω ότι τα πράγματα θα αλλάξουν μετά από αυτή την τραγωδία.

Όλα αυτά συμβαίνουν για να συνειδητοποιήσουμε πως ο Μέσι είναι πολύ δυνατός αλλά ένας από τους λόγους που συμβαίνει αυτό είναι επειδή περιστοιχίζεται από εκπληκτικούς παίκτες. Θα σου κάνω μία ερώτηση -είπε ο Σιμεόνε απευθυνόμενος πάντα στο Μπούργος- σε μία νορμάλ ομάδα ποιον θα έπαιρνες μεταξύ του Μέσι και του Ρονάλντο;

Και κατέληξε, ρίχνοντας καρφιά για τους Καμπαγέρο και Σαμπαόλι: "Πες μου την αλήθεια Χερμάν. Έχει κάνει ανάλογα λάθη και στο παρελθόν, κόντρα στην Ισπανία αλλά και κόντρα στην Ιταλία, αλλά δυστυχώς δεν δέχτηκε γκολ.

Αν είχε δεχτεί γκολ τότε θα το είχαν συνειδητοποιήσει πριν... Οι παίκτες φέρουν ευθύνη για το 60%, η υπόλοιπη ευθύνη βαραίνει τον τεχνικό. Αν ένας προπονητής κάνει μία μα@@@@@, είναι χειρότερα από το να την κάνει ένας παίκτης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK