Ο Βάις στέλνει μήνυμα προς... Πειραιά ότι είναι ΕΔΩ

Αν και "τρώει" τα καλύτερα χρόνια του στο Κατάρ, ο Βλάντιμιρ Βάις παραμένει ένας ποδοσφαιριστής που κάνει τη διαφορά. Όπως στη νίκη των Σλοβάκων στο Βίλνιους.

Ο Βάις στέλνει μήνυμα προς... Πειραιά ότι είναι ΕΔΩ

Το όνομα του Βλάντιμιρ Βάις είναι εξ αυτών που έχει κυκλοφορήσει εκτενώς στο "ερυθρόλευκο" ρεπορτάζ. Στον Ολυμπιακό έμεινε μόνο λίγους μήνες, παρόλα αυτά αγαπήθηκε από την πειραιώτικη εξέδρα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, την ευελιξία, την ντρίμπλα του και τη γενικότερη επαφή του με την μπάλα γενικότερα.

Γι' αυτό και τώρα, στα 3.5 χρόνια από την αποχώρησή του, που επανήλθε ως πιθανός μεταγραφικός στόχος αρκετοί γλυκάθηκαν.

Ο Βάις έχει αλλάξει δύο ομάδες στο Κατάρ (Λεκβίγια, Αλ Γκαράφα) και στα 28 του ψάχνει πλέον τρόπο να γυρίσει στην Ευρώπη. Αν και το εκεί πρωτάθλημα δεν είναι από τα πλέον ελκυστικά, ο ίδιος παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση όντας στην πιο παραγωγική φάση της καριέρας του.

Το απέδειξε και στο ματς της Σλοβακίας με τη Λιθουανία για τον 6ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σταθερό μέλος του συνόλου που έχει φτιάξει ο ομοσπονδιακός Κοζάκ, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για το 2-1 στο Βίλνιους (οι Λιθουανοί μείωσαν στο 93') και την τέταρτη νίκη στο δρόμο για τα τελικά της Ρωσίας.

Με το διπλό αυτό Σλοβακία εκμεταλλεύτηκε την απώλεια των Άγγλων, νωρίτερα στη Γλασκώβη, και πλησίασε στο -2 από την κορυφή.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΒΑΪΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK