Οι Άγγλοι ανακάλυψαν την 11άδα του Σάουθγκεϊτ χάρη στην... πονηριά τους!

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ ήταν στο αρχικό σχήμα κόντρα στην Τυνησία όμως αν κρίνουμε από τα όσα αποκάλυψε... άθελά του ο βοηθός του Σάουθγκεϊτ, θα μείνει στον πάγκο κόντρα στον Παναμά!

England head coach Gareth Southgate, right, comforts England's Raheem Sterling during the group G match between Tunisia and England at the 2018 soccer World Cup in the Volgograd Arena in Volgograd, Russia, Monday, June 18, 2018. (AP Photo/Rebecca Blackwell)
England head coach Gareth Southgate, right, comforts England's Raheem Sterling during the group G match between Tunisia and England at the 2018 soccer World Cup in the Volgograd Arena in Volgograd, Russia, Monday, June 18, 2018. (AP Photo/Rebecca Blackwell) AP PHOTO/REBECCA BLACKWELL

Η πρεμιέρα της Αγγλίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας ήταν επιτυχημένη χάρη στο γκολ του Χάρι Κέιν στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Τυνησία, που της έδωσε το τρίποντο (2-1), παρόλα αυτά το ποδοσφαιρικό ρητό "ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει" δεν θα εφαρμοστεί στην περίπτωσή της.

Τουλάχιστον αν κρίνουμε από όσα κατάφεραν να... εκμαιεύσουν οι δαιμόνιοι Άγγλοι ρεπόρτερ, με τον φωτογραφικό φακό τους να εντοπίζει το σημειωματάριο του βοηθού του Γκάρι Σάουθγκεϊτ, Στιβ Χόλαντ, και να βγάζουν... λαυράκι!

Εάν οι σημειώσεις του είναι ακριβείς, τότε οι ρεπόρτερ στο Νησί έκαναν μίνι-χαλάστρα στον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αγγλίας καθώς φανέρωσαν τις σκέψεις του ενόψει του δεύτερου αγώνα της Αγγλίας στη διοργάνωση απέναντι στον Παναμά.

Σύμφωνα με τις σημειώσεις, τη θέση του Ραχίμ Στέρλινγκ στον αρχικό σχημα παίρνει ο Μάρκους Ράσφορντ που τον αντικατέστησε στο 68ο λεπτό στο ματς της πρεμιέρας, ενώ τη θέση του τραυματία Ντέλε Άλι θα πάρει ο Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ, η αλλη αλλαγή του Σάουθγκεϊτ στο πρώτ ματς που μπόρεσε και έκανε αισθητή την παρουσία του στο διάστημα που αγωνίστηκε (είχε μπει στο 80ο λεπτό).

News 24/7

24MEDIA NETWORK