Οι παρουσιαστές που έβαλαν τα κλάματα την ώρα του εθνικού ύμνου!

Πώς μπορεί να νιώθει ένας φίλος του Παναμά όταν ακούει για πρώτη φορά τον ύμνο της πατρίδας του σε Μουντιάλ; Την καλύτερη απάντηση την έδωσαν δύο "τρελαμένοι" δημοσιογράφοι (VIDEΟ)!

Οι παρουσιαστές που έβαλαν τα κλάματα την ώρα του εθνικού ύμνου!

Αναντίρρητα, τα συναισθήματα που γεννάει το άκουσμα ενός εθνικού ύμνου είναι μοναδικά και ιδιαίτερα για τον καθένα, πόσο μάλλον όταν αυτός ακούγεται κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής γιορτής στον πλανήτη, ενός Μουντιάλ.

Πόσο όμως πιο ξεχωριστό είναι όλο αυτό όταν μιλάμε για τον Παναμά, που στα γήπεδα της Ρωσίας δίνει τα πρώτα παιχνίδια στην ιστορία του σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Την απάντηση δεν είμαστε οι καθ ύλην αρμόδιοι για να τη δώσουμε εμείς αλλά δύο παρουσιαστές στην τηλεόραση του Παναμά (TV panameña), οι Νταβίδ Σαμούδιο και Μιγκέλ Άνχελ Ρεμόν που λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με το Βέλγιο ξέσπασαν σε κλάματα και αγκαλιάστηκαν, με την αδρεναλίνη τους να φτάνει στα ύψη την ώρα που άκουγαν τον εθνικό ύμνο του Παναμά.

Οι στιγμές ήταν μοναδικές και έτσι δεν μπόρεσαν να συγκρατηθούν, με αποτέλεσμα να "ξεχάσουν" πως βρίσκονταν "στον αέρα" και να συμπεριφερθούν σαν δύο απλοί φίλαθλοι που εκείνη την ώρα ένιωθαν πως η ομάδα τους έγραφε ιστορία...

Πόσες πιθανότητες έχει ο Παναμάς να πάρει βαθμό στην παρθενική του παρουσία σε Μουντιάλ, έχοντας να αντιμετωπίσει στη συνέχεια Αγγλία και Τυνησία;

News 24/7

24MEDIA NETWORK