Οταν ο Ανρί αγκάλιασε τον πραγματικό του "διάδοχο"

Αμέσως μόλις ο Τιερί Ανρί αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του πολλοί επίδοξοι... νέοι Ανρί εμφανίστηκαν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Πώς, όμως, είναι η στιγμή που έξι χρονιά μετά το φινάλε της καριέρας σου συναντάς τον πραγματικό σου "διάδοχο" ο οποίος μάλιστα σ' έχει κερδίσει και αγκαλιάζεστε; (PHOTOS)

Οταν ο Ανρί αγκάλιασε τον πραγματικό του "διάδοχο"

Οι απόλυτες φωτογραφίες του Γαλλία - Βέλγιο που βρήκε νικητές και φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας τους "τρικολόρ" τραβήχτηκαν μετά το τέλος του αγώνα, εκεί που όλα είχαν τελειώσει...

Ειδικότερα δύο εξ αυτών βγάζουν συναίσθημα, περιέχουν νόημα και ιστορία. Αναμφισβήτητα η συνάντηση του μεγάλου Τιερί Ανρί με τον Κιλιάν Εμπαπέ είναι είδηση!

Πολλοί Γάλλοι επιθετικοί έλαβαν τον χαρακτηρισμό "νέος Ανρί" όταν άρχιζαν τις καριέρες τους, αυτό όμως που συμβαίνει με τον 19χρονο της Παρί είναι το κάτι άλλο, διαφορετική περίπτωση.

Ο Κιλιάν όχι μόνο δείχνει πως πράγματι είναι ο "νέος Ανρί", αλλά παρουσιάζει μία τέτοια εικόνα ότι θα τον ξεπεράσει κιόλας. Η στιγμή, πάντως, που οι δύο άνδρες βρίσκονται τετ-α-τετ μετά τη λήξη της αναμέτρησης και αγκαλιάζονται είναι αυτό που λέμε... όλα τα λεφτά.

Ο πρώην "Κανονιέρης" που δουλεύει ως βοηθός του Μαρτίνεθ στο Βέλγιο, στα 40 του πλέον, έχει μόλις ηττηθεί από τους συμπατριώτες του και ο εν δυνάμει "διάδοχός" του, έχοντας κάνει... πάρτι νωρίτερα του σφίγγει το χέρι, τον αγκαλιάζει:

Οταν ο Ανρί αγκάλιασε τον πραγματικό του "διάδοχο"
Οταν ο Ανρί αγκάλιασε τον πραγματικό του "διάδοχο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK