Oύτε ως πρώτος σκόρερ πείθει τον Φάμπρεγας ο Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πετύχει όλα τα γκολ της Πορτογαλίας ως τώρα και την έχει πάρει από το χεράκι για να την οδηγήσει στους "16" του Μουντιάλ, όμως για τον Φάμπρεγας αυτό δεν αρκεί...

Chelsea's Cesc Fabregas celebrates after winning the English FA Cup final soccer match between Chelsea v Manchester United at Wembley stadium in London, England, Saturday, May 19, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Chelsea's Cesc Fabregas celebrates after winning the English FA Cup final soccer match between Chelsea v Manchester United at Wembley stadium in London, England, Saturday, May 19, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πρωταγωνιστές του Μουντιάλ της Ρωσίας καθώς όχι μόνο έχει πετύχει όλα τα γκολ της ομάδας του αλλά είναι και ο πρώτος σκόρερ στο τουρνουά με 4 τέρματα.

Παρόλα αυτά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει μπορέσει να κερδίσει την καθολική εκτίμηση του Σεσκ Φάμπρεγας, με τον Ισπανό άσο της Τσέλσι (εκτός της αποστολής της "φούρια ρόχα") να πετάει τα... καρφιά του για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ μέσω στήλης που διατηρεί στο "BBC".

"Ναι, παίζει καλά, αλλά εάν παρατηρήσεις καλά αυτά που έχει κάνει, θα δεις πως έχει σκοράρει με ένα πέναλτι, ένα κόρνερ και ένα σουτ που ο Νταβίντ Ντε Χέα θα μπορούσε να αποκρούσει", ήταν το αρχικό σχόλιο του Φάμπρεγας για τον "CR7" για να προσθέσει:

"Δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς πως εκείνος και η Πορτογαλία έχουν βγάλει τρομερούς συνδυασμούς ή έχουν παίξει το tiki-taka για να σημειώσουν σπουδαία γκολ.

Οφείλουμε να τους δώσουμε συγχαρητήρια, προφανώς, όμως τα γκολ που έχουν βάλει, έχουν προέλθει από στημένες φάσεις, πέναλτι ή λάθη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK