Προκάλεσε το... VAR ο Πρίγιοβιτς!

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς μπήκε στο χορτάρι στο 90' ως τελευταία αλλαγή της Σερβίας, παρόλα αυτά έκανε αισθητή την παρουσία του αφού "ανάγκασε" τον διαιτητή να κάνει χρήση του VAR για να τον τιμωρήσει.

Serbia's Aleksandar Mitrovic is replaced by Aleksandar Prijovic during the group E match between Costa Rica and Serbia at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena in Samara, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Mark Baker)
Serbia's Aleksandar Mitrovic is replaced by Aleksandar Prijovic during the group E match between Costa Rica and Serbia at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena in Samara, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Mark Baker) AP

Αν και ήταν ο άνθρωπος που με το γκολ του έστειλε την Σερβία στα τελικά του Μουντιάλ μετά από αρκετά χρόνια απουσίας, ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς βρέθηκε στον πάγκο στον εναρκτήριο αγώνα κόντρα στην Κόστα Ρίκα και χρειάστηκε να φτάσει το 90ο λεπτό για να περάσει στον αγωνιστικό χώρο, παίρνοντας τη θέση του Μίτροβιτς.

Παρόλα αυτά ο σέντερ φορ του ΠΑΟΚ πρόλαβε στα οκτώ λεπτά των καθυστερήσεων να κάνει αισθητή την παρουσία του αφού κάποια στιγμή έδωσε χτύπημα στο πρόσωπο του Ακόστα (είχε γυρισμένη την πλάτη του σε αυτόν) και ο αγώνας διεκόπη.

Προκάλεσε το... VAR ο Πρίγιοβιτς!

Ο διαιτητής ειδοποιήθηκε μέσω VAR πως υπήρχε χτύπημα και αποφάσισε να εξετάσει την φάση στο video για να τιμωρήσει τελικά τον υψηλόσωμο φορ με κίτρινη κάρτα για την ενέργειά του.

Μικρό το κακό πάντως για τον Πρίγιοβιτς, με την Σερβία να κρατάει το πολύτιμο για αυτήν 1-0 από το γκολ του Κολάροφ στο 56ο λεπτό και να κάνει σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους "16" του θεσμού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ:

Το Μουντιάλ έφτασε, το Σερί επέστρεψε και μοιράζει 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν*. Κατέβασε το νέο app του Stoiximan.gr, Seri, και απόλαυσε το Μουντιάλ Σερί! (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

News 24/7

24MEDIA NETWORK