Πρόβλημα στη Ρωσία με γήπεδο 1.000.000.000 ευρώ!

Το νέο γήπεδο της Ζενίτ δονείται πάρα πολύ και υπάρχει πλέον ορατός κίνδυνος να μη μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες για την τελική φάση του Μουντιάλ! Διαβάστε το story.

Πρόβλημα στη Ρωσία με γήπεδο 1.000.000.000 ευρώ!

Το κόστος κατασκευής της "Zenit Arena" αναμένεται να φτάσει στο 1.000.000.000 ευρώ όμως υπάρχει πλέον κίνδυνος το συγκεκριμένο (υπό κατασκευή) γήπεδο να μην είναι σε θέση να φιλοξενήσει αγώνες της τελικής φάσης του Μουντιάλ 2018!

Αξιωματούχοι της FIFA επισκέφτηκαν την περασμένη Δευτέρα τις εγκαταστάσεις και φτάνοντας στον αγωνιστικό χώρο, για να τεστάρουν την ποιότητά του, διαπίστωσαν δονήσεις σε πολύ μεγάλο βαθμό τις οποίες θέωρησαν "μή αποδεκτές" για τη διεξαγωγή αγώνων μεταξύ επαγγελματιών.

Οι δονήσεις οφείλονται στο γεγονός πως ο αγωνιστικός χώρος είναι "άδειος" από κάτω, επειδή μπορεί να μετακινηθεί, με ρωσικά μέσα να αναφέρουν πως αν δεν γίνει αντικατάστασή του, δύσκολα θα ανάψει το πράσινο φως για να διεξαχθούν αγώνες είτε του Συνομοσπονδιών (2017) είτε του Παγκοσμίου Κυπέλλου (2018).

Η ZENIT ARENA ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα