Ρώσοι χούλιγκαν υπόσχονται πολύ... ξύλο στους Άγγλους!

Ρώσοι χούλιγκαν απειλούν να "βάλουν φωτιά" στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα φιλοξενήσει η χώρα τους στέλνοντας μήνυμα -μέσω ντοκιμαντέρ του BBC- για... ξύλο σε Άγγλους οπαδούς (VIDEO)!

Ρώσοι χούλιγκαν υπόσχονται πολύ... ξύλο στους Άγγλους!

Όλοι οι υγιείς φίλαθλοι του ποδοσφαίρου σε κάθε γωνιά του πλανήτη αδημονούν για τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή ανά τετραετία, το Μουντιάλ, όμως ενόψει της τελικής φάσης του 2018 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ρωσίας κάποιοι έχουν εντελώς διαφορετικές διαθέσεις.

Αυτοί είναι ομάδα Ρώσων χούλιγκαν με την ονομασία "Orel Butchers", με μέλη τους να φιλοξενούνται σε ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί το βράδυ της Πέμπτης η τηλεόραση του BBC, και να στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα πως εδώ και καιρό προετοιμάζονται για να επιτεθούν σε Άγγλους οπαδούς!

Ρώσοι χούλιγκαν υπόσχονται πολύ... ξύλο στους Άγγλους!

Οπαδοί των δύο εθνικών ομάδων είχαν στιγματίσει το Eυρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016 στην Γαλλία με μεταξύ τους σοβαρά επεισόδια στο "Velodrome" της Μασσαλίας το περασμένο καλοκαίρι, με τους Ρώσους χούλιγκανς από την πλευρά τους να περιμένουν τη διοργάνωση που θα φιλοξενήσει η χώρα τους για να δώσουν συνέχεια στη βεντέτα που άνοιξε τότε στη Μεσόγειο...

"Για κάποιους το Μουντιάλ θα είναι μία γιορτή του ποδοσφαίρου αλλά για άλλους θα είναι ένα φεστιβάλ βίας. Σίγουρα κάποιοι θα προσπαθήσουν να κάνουν κάτι όταν έρθουν οι Άγγλοι, αυτό ισχύει 100%", δήλωσε on camera (φορώντας μάσκα full-face) ένας από τους Ρώσους χούλιγκανς, με έναν άλλο να στέλνει την εξής προειδοποίηση:

"Καλό θα είναι οι Άγγλοι που θα έρθουν να έχουν δίπλα τους οικογένεια ή παιδιά. Εάν δεν είναι με μέλη της οικογένειάς τους ή κάτι τέτοιο αλλά είναι με κάποιον άνδρα φίλο θα πρέπει να υπολογίσουν ότι θα φάνε κλωτσιές στον κ@@@".

Ρώσοι χούλιγκαν υπόσχονται πολύ... ξύλο στους Άγγλους!

Πέρα μάλιστα από απειλητικές δηλώσεις και υποσχέσεις... βίας, στο ντοκιμαντέρ αυτό του BBC προβάλλονται στιγμιότυπα με νεαρούς άνδρες να κάνουν ασκήσεις και να προετοιμάζονται για να δώσουν ξύλο σε αντίπαλους οπαδούς κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ!

Ο Τζάνι Ινφαντίνο ωστόσο δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα, με τον πρόεδρο της FIFA να δηλώνει: "Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στης ρωσικές αρχές και είμαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα το 2018". Μακάρι να έχει δίκαιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΤΟΥ BBC ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ

News 24/7

24MEDIA NETWORK