Τα δύο πρωτοσέλιδα που έριξαν αλάτι στις πληγές του Μέσι

Δεν έφτανε στον Μέσι η πίκρα του για το χαμένο πέναλτι με τους Ισλανδούς, ήρθαν και δύο ιταλικά ΜΜΕ να του ρίξουν και άλλο φαρμάκι μέσω... Κριστιανο Ρονάλντο!

Τα δύο πρωτοσέλιδα που έριξαν αλάτι στις πληγές του Μέσι

Το πρώτο τριήμερο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας έδωσε μία πρώτη γεύση στο ποδοσφαιρικό κοινό για το τι ακολουθήσει, με τα πρώτα παιχνίδια για τους 4 πρώτους ομίλους της τελικής φάσης, και τα ματς που τράβηξαν πάνω τους τα περισσότερα βλέμματα δεν ήταν άλλα από τα Πορτογαλία-Ισπανία (3-3) και Αργεντινή-Ισλανδία (1-1).

Αιτία το γεγονός πως σε Αργεντινή και Πορτογαλία αγωνίζονται οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο αντίστοιχα που συνιστούν τα βαριά πυροβολικά των δύο αυτών εθνικών ομάδων, με την πρώτη άτυπη κόντρα τους για τον τίτλο του κορυφαίου να βγάζει πανηγυρικά νικητή τον δεύτερο.

Ο "CR7" πέτυχε τρία γκολ κόντρα στην Ισπανία και έγινε ο γηραιότερος παίκτης που πετυχαίνει χατ-τρικ σε τελική φάση Μουντιάλ (και πρώτος που σκοράρει σε οκτώ σερί μεγάλες διοργανώσεις) ενώ στον αντίποδα ο Μέσι όχι μονο δεν βρήκε δίχτυα απέναντι στους Ισλανδούς αλλά είδε και τον γκολκίπερ τους Χάλντορσον να τον νικάει σε πέναλτι που του εκτέλεσε!

Iceland goalkeeper Hannes Halldorsson, right, saves a penalty by Argentina's Lionel Messi during the group D match between Argentina and Iceland at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 16, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Iceland goalkeeper Hannes Halldorsson, right, saves a penalty by Argentina's Lionel Messi during the group D match between Argentina and Iceland at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 16, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Μία ημέρα μετά και όλος ο κόσμος συζητάει ακόμα για αυτούς τους δύο μεγάλους παίκτες που έχουμε την τύχη να τους ζούμε στη δική μας εποχή, με τον "Pulga" να βρίσκεται μάλιστα σε δύο ιταλικά πρωτοσέλιδα για να καταδειχτεί η αποτυχία του στην πρεμιέρα σε σύγκριση με τον παραδοσιακό "αντίπαλό" του.

"CR7-Μέσι 3-0. Το Μουντιάλ ζει στους ρυθμούς αυτού του ντουέτου των τεράτων. Οι Βίκινγκς παγίδευσαν τον Λεό", αναφέρει η "Gazzetta dello Sport", ενώ η "Corriere dello Sport" θυμήθηκε τον Κριστιάνο Ρονάλντο που έκανε τον... τράγο στον πανηγυρισμό του για το πρώτο κόντρα στην Ισπανία και έγραψε για τον Μέσι:

Τα δύο πρωτοσέλιδα που έριξαν αλάτι στις πληγές του Μέσι

"Κατσίκα, κατσίκα, κατσίκα! Άδειος ο Μέσι, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει στην τριπλέτα-πρόκληση του CR7". Λέτε αυτά τα δύο πρωτοσέλιδα να πεισμώσουν τον Αργεντινό και να δώσει απάντηση στον επόμενο (κρίσιμο για την πρόκριση) αγώνα της "αλμπισελέστε" απέναντι στην Κροατία;

Τα δύο πρωτοσέλιδα που έριξαν αλάτι στις πληγές του Μέσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK