Τα έξι αστέρια που επέλεξε η "Gazzetta dello Sport" για το... καλωσόρισμα στο Μουντιάλ

Το 21ο Μουντιάλ ανοίγει τις πύλες με σέντρα στο Ρωσία-Σαουδική Αραβία και η "Gazzetta dello Sport" είπε "καλημέρα" στη γιορτή της μπάλας με ένα (πολυ)συλλεκτικό πρωτοσέλιδο!

Barcelona's Lionel Messi, right and Real Madrid's Cristiano Ronaldo greets each other before a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid, dubbed 'el clasico', at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 6, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi, right and Real Madrid's Cristiano Ronaldo greets each other before a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid, dubbed 'el clasico', at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 6, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η 14η Ιουνίου του 2018 βάζει τέλος σε μία βασανιστική αναμονή τεσσάρων ετών για τους λάτρεις της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θεάς, με την αναμέτρηση μεταξύ της Ρωσίας και της Σαουδικής Αραβίας στο "Λουζνίκι" της Μόσχας να σηματοδοτεί την έναρξη του 21ου Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Φυσικά, πέρα από τους αμέτρητους πιστούς σε κάθε γωνιά του πλανήτημ για το μεγάλο αυτό γεγονός αδημονούσαν και όλα τα αθλητικά ΜΜΕ, με το σημερινό πρωτοσέλιδο με το οποίο υποδέχεται η "Gazzetta dello Sport" το Μουντιάλ να είναι χαρακτηριστικό.

"Διασκεδάστε τον κόσμο", αναφέρει το πρωτοσέλιδο-προτροπή, με την ιταλική εφημερίδα να έχει επιλέξει να φιγουράρουν σε αυτό έξι μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου: οι Κιλιάν Εμπαπέ (Γαλλία), Νεϊμάρ (Βραζιλία), Λιονέλ Μέσι (Αργεντινή), Κριστιάνο Ρονάλντο (Πορτογαλία), Αντρές Ινιέστα (Ισπανία) και Τόμας Μίλερ (Γερμανία).

Τα έξι αστέρια που επέλεξε η "Gazzetta dello Sport" για το... καλωσόρισμα στο Μουντιάλ

Υπάρχει μάλιστα και σημειολογία στον τρόπο με τον οποίο έχουν τοποθετηθεί στη photo οι τρεις εξ αυτών, με τον Νεϊμάρ να είναι απέναντι στον Ρονάλντο, με τους δύο παίκτες να ενδέχεται ο ένας να πάει στην ομάδα που έπαιζε ο άλλος (Ρεάλ-Παρί Σεν Ζερμέν) και τον Μέσι να σκύβει για να πάρει το τρόπαιο του Μουντιάλ, αυτό που του λείπει τόσο πολύ...

Να σημειωθεί πως παρόμοιο πρωτοσέλιδο φιλοξενεί και η "Equipe", με την γαλλική εφημερίδα να έχει τίτλο "Χορός με τους Τσάρους" και να έχει στην πρώτη σελίδα πέντε παίκτες από ισάριθμες εθνικές ομάδες: σε πρώτο φόντο Μέσι, Νεϊμάρ και Κριστιάνο Ρονάλντο και στα... άκρα τους Αντουάν Γκριεζμάν και Μοχάμεντ Σαλάχ.

Τα έξι αστέρια που επέλεξε η "Gazzetta dello Sport" για το... καλωσόρισμα στο Μουντιάλ

Το Μουντιάλ έφτασε, το Σερί επέστρεψε και μοιράζει 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν*. Κατέβασε το νέο app του Stoiximan.gr, Seri, και απόλαυσε το Μουντιάλ Σερί! (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

News 24/7

24MEDIA NETWORK