Τα έχει όλα η Βραζιλία! Θα το σηκώσει στη Μόσχα;

Ο Τίτε έφτιαξε την 23άδα της "σελεσάο και αλήθεια είναι πως δεν της λείπει τίποτα απ' όσα χρειάζεται μια... παγκόσμια πρωταθλήτρια!

Brazil's Willian, left, shakes hands with teammate Neymar after the international friendly soccer match between England and Brazil at Wembley stadium in London, Britain, Tuesday, Nov. 14, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Νεϊμάρ Γουίλιαν AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Πόσα χρόνια έχει να σηκώσει Μουντιάλ η Βραζιλία; Πάνε 16 πλέον, αφού στις προηγούμενες τρεις διοργανώσεις σταμάτησε στα προημιτελικά και στα ημιτελικά αντίστοιχα.

Μήπως ήρθε η σειρά της; Διότι στη Ρωσία πηγαίνει ως ένα από τα φαβορί για την κούπα. Έχοντας αποτινάξει από πάνω της το μανδύα του 7-1 από τους Γερμανούς στον ημιτελικό του 2014.

Πώς συνέβη αυτό; Με τον εκλέκτορα Τίτε να κρατάει μονάχα έξι από τους 23 της προηγούμενης διοργάνωσης. Και να συνθέτει μια αποστολή που συνδυάζει την εμπειρία με την ποιότητα. Που δεν της λείπει κάτι. Από τερματοφύλακα μέχρι γκολτζή φορ. Έχει δύναμη, έχει τρεξίματα. Έχει στόπερ με κλάση και πλάγιους που οργάνωνουν. Έχει χαφ - "σκύλους" στο κέντρο κι άλλους που θα φτιάχνουν, έχει προσωπικότητες μπροστά και εξτρέμς για όλα τα γούστα!

Πάμε να δούμε:

Τερματοφύλακες: Άλισον (Ρόμα), Κάσιο (Κορίνθιανς), Έντερσον (Μαν.Σίτι)

Αμυντικοί: Τ.Σίλβα (ΠΣΖ), Μιράντα (Ίντερ), Μαρκίνιος (ΠΣΖ), Πέντρο (Γκρέμιο), Ντανίλο (Ρεάλ Μαδρίτης), Μαρσέλο (Ρεάλ Μαδρίτης), Φάγκνερ (Κορίνθιανς), Φιλίπε Λουίς (Ατλέτικο)

Μέσοι: Καζεμίρο (Ρεάλ Μαδρίτης), Φερναντίνιο (Μαν.Σίτι), Παουλίνιο (Μπαρτσελόνα), Φρεντ (Σαχτάρ), Ουίλιαν (Τσέλσι)

Επιθετικοί: Νεϊμάρ (ΠΣΖ), Κοουτίνιο (Μπαρτσελόνα), Τάισον (Σαχτάρ), Ντ.Κόστα (Γιουβέντους), Φιρμίνο (Λίβερπουλ), Ζεζούς (Μαν.Σίτι)

Ποιοι έχουν μείνει από την προηγούμενη διοργάνωση; Οι Τ.Σίλβα, Μαρσέλο, Φερναντίνιο, Παουλίνιο, Γουίλιαν, Νεϊμάρ.

Τους Βραζιλιάνους θα τους δούμε απέναντι σε Ελβετούς, Κοσταρικάνους και Σέρβους. Μετά βλέπουμε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK