Την "τελική" του Κριστιάνο δεν την έχει άλλος κανένας (ως τώρα)

Ο Ρονάλντο δεν κατέχει την πρωτιά μονάχα στον πίνακα των γκολτζήδων του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είναι ταυτόχρονα ο ποδοσφαιριστής με τη μέγιστη καταγεγραμμένη ταχύτητα στη διοργάνωση!

Portugal's Cristiano Ronaldo celebrates after he scored his third goal with a free kick during the group B match between Portugal and Spain at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Friday, June 15, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Κριστιάνο Ρονάλντο AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Τον Κριστιάνο Ρονάλντο τον παρομοιάζουν με μια τέλεια ποδοσφαιρική μηχανή. Τόσο άρτια σχεδιασμένη και κατάλληλα συντηρημένη που ένα καλό λάδι αρκεί για να λειτουργεί στην εντέλεια. Σαν να 'ναι του κουτιού.

Το μοντέλο δεν είναι γιαπωνέζικο. Πορτογαλικό από τη Μαδέιρα. Εγγύηση αποδεικνύεται παρόλα αυτά. Με την καλύτερη "τελική" της αγοράς κι ας οδεύει πλέον για τα 34 χρόνια από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του.

Θέλετε αποδείξεις;

Τα 33.98 χλμ./ανά ώρα που έχει καταγράψει το... κοντέρ του, στο παιχνίδι με την Ισπανία, είναι η υψηλότερη ως τώρα στο τουρνουά! Άπιαστος στην ευθεία, άλογο που καλπάζει στο ανοικτό γήπεδο. Τη στιγμή που ο Γιουσέιν Μπολτ κατέρριψε το Παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ, φτάνοντας τα 44.5χλμ/ανά ώρα!

Τη θυμάστε τη φάση; Αν όχι, πρόκειται γι' αυτήν:

Ο μόνος που το... σανίδωσε και τον απείλησε πριν από τον τερματισμό ο Περουβιανός Λουίς Αντβίνκουλα με 33.8 χλμ/ανά ώρα. Δεν είχε άλλο όμως. Όπως και ο Ρομελού Λουκακού, ο οποίος έπιασε ταβάνι στα 32.8 χλμ/ανά ώρα.

Τον Μέσι μην τον ψάχνεις ψηλά. Είχε λίγους χώρους απέναντι στους Ισλανδούς και πάνω από τα 25 χλμ/ανά ώρα δεν ανέβηκε.

Περιμένουμε πλέον τα νούμερα των αγώνων της δεύτερης αγωνιστικής!

*Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η Πορτογαλία μ' αυτόν τον Ρονάλντο στη σύνθεσή της;

News 24/7

24MEDIA NETWORK