Τι γράφουν τα ΜΜΕ της Βοσνίας για το ματς στο "Καραϊσκάκης"

Οι ιστοσελίδες της Βοσνίας κάνουν λόγο για μεγάλη χαμένη ευκαιρία της εθνικής τους ομάδας να πάρει τη νίκη στην Ελλάδα ενώ καυτηριάζουν τη συμπεριφορά των Ελλήνων φιλάθλων.

Τι γράφουν τα ΜΜΕ της Βοσνίας για το ματς στο "Καραϊσκάκης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το γκολ του Τζαβέλλα στο φινάλε των καθυστερήσεων πήρε τη μπουκιά μέσα απ'το στόμα της Βοσνίας, η οποία ήταν αγκαλιά με μία νίκη που την έφερνε σε θέση ισχύος έναντι της εθνικής στη μάχη για πρόκριση στα τελικά του Μουντάλ 2018, και το γεγονός αυτό έκανε τα ΜΜΕ της χώρας να κάνουν λόγο για... τιμωρία της εθνικής τους ομάδας στο φινάλε.

Τι γράφουν τα ΜΜΕ της Βοσνίας για το ματς στο "Καραϊσκάκης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν αναφορά στα πανό για τη Σρεμπένιτσα που υψώθηκαν στην εξέδρα που φιλοξενούσε τους οπαδούς της Εθνικής ομάδας και τα οποία αποτέλεσαν πηγή έντασης στις εξέδρες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" μεταξύ Ελλήνων και Βόσνιων.

"Klix.ba": "Το πολύ όμορφο τέρμα του Πιάνιτς δεν ήταν αρκετό. Οι Έλληνες ισοφάρισαν στο τέλος. Προκάλεσαν οι οπαδοί της Ελλάδας με πανό για τη Σρεμπρένιτσα και αποδοκίμασαν στον εθνικό ύμνο της Βοσνίας. Τρεις Βόσνιοι χτυπήθηκαν από Έλληνες οπαδούς πριν την σέντρα".

"Vijesti.ba": "Δράμα στην Αθήνα, οι "δράκοι" έχασαν στις καθυστερήσεις μια μεγάλη νίκη" .

"Sportsport.ba": "Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία. Εξαιρετική εμφάνιση για ένα ημίχρονο από τη εθνική μας ομάδα, η οποία μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα τέρματα μετά το πανέμορφο γκολ του Πιάνιτς, αλλά στο τέλος ισοφαρίστηκε".

"Oslobodjenje.ba: "Αν και όλα έδειχναν νίκη, η Ελλάδα ισοφάρισε στο 95’. Πολύ καλύτερη η Βοσνία, έχασε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο προβάδισμα και τιμωρήθηκε στο τέλος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Τζαβέλλας άφησε τάβλα (και) τον Βόσνιο σπίκερ!
Τα... έχωσε χοντρά στον διαιτητή ο τεχνικός της Βοσνίας!
Ο Ντούριτς δεν μπορεί να "χωνέψει" το γκολ του Τζαβέλλα
Το απειλητικό μήνυμα του Τζέκο για τη ρεβάνς με την Ελλάδα
ΛΥΤΡΩΣΗ: Από μηχανής Τζαβέλλας!
Με το εσώρουχο ο Παπασταθόπουλος!

News 24/7

24MEDIA NETWORK