Τρομερές καταγγελίες της Βενεζουέλας για.. ροζ πειρασμούς!

Η Βενεζουέλα όχι μόνο νίκησε 1-0 την Παραγουάη και την άφησε εκτός Μουντιάλ αλλά στο φινάλε έκανε καταγγελία μέσω του προπονητή της για προσπάθεια της αντιπάλου να πάρει τη νίκη με... δόλιο τρόπο!

Venezuela's coach Rafael Dudamel gives instructions to his palyers during a game against Chile's during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Santiago, Chile, Tuesday, March 28, 2017. (AP Photo/Esteban Felix)
Venezuela's coach Rafael Dudamel gives instructions to his palyers during a game against Chile's during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Santiago, Chile, Tuesday, March 28, 2017. (AP Photo/Esteban Felix) AP PHOTO/ESTEBAN FELIX

Η Παραγουάη ήταν η ομάδα που "καιγόταν" για τη νίκη για να πάει Μουντιάλ και η Βενεζουέλα δεν είχε ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως το φινάλε του αγώνα βρήκε την ουραγό της προκριματικής φάσης στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής να κάνει την έκπληξη, επικρατώντας 1-0 με γκολ στο 84ο λεπτό.

Δεν ήταν όμως το αποτέλεσμα που έκανε εντύπωση αλλά αυτά που δήλωσε λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο τεχνικός της "Vinotinto", με τον Ραφαέλ Ντουνταμέλ να προχωράει σε απίστευτες καταγγελίες για προσπάθεια των αντιπάλων να έχουν μειωμένη απόδοση οι ποδοσφαιριστές του...

"Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είμαι υπερήφανος που αποτελώ μέρος του ποδοσφαίρου της Λατινικής Αμερικής, για το γεγονός ότι δείξαμε αξιοπρέπεια, ηθική, διαφάνεια και επαγγελματισμό.

Venezuela's coach Rafael Dudamel, center, celebrates with his players during a welcome home ceremony at University Stadium in Caracas, Venezuela, Tuesday, June 13, 2017. Venezuela finished second at the FIFA U-20 World Cup Korea 2017, played in in South Korea. (AP Photo/Fernando Llano)
Venezuela's coach Rafael Dudamel, center, celebrates with his players during a welcome home ceremony at University Stadium in Caracas, Venezuela, Tuesday, June 13, 2017. Venezuela finished second at the FIFA U-20 World Cup Korea 2017, played in in South Korea. (AP Photo/Fernando Llano) AP PHOTO/FERNANDO LLANO

Επειδή υπήρχαν πολλά τηλέφωνα για να μας διαφθείρουν, πολλές επικίνδυνες κλήσεις που μπορούσα να βάλουν σε κίνδυνο την καριέρα οποιουδήποτε παίκτη και σήμερα οι παίκτες της Βενεζουέλας επέδειξαν μεγάλο επαγγελματισμό και ακερραιότητα.

Αξίες για τις οποίες, πέρα από το αποτέλεσμα, η Βενεζουέλα πρέπει να είναι υπερήφανη για αυτή την ομάδα αφού έπαιξε με τιμιότητα", τόνισε αρχικά ο τεχνικός των νικητών, για να προσθέσει:

"Πέρα από τα ύποπτα τηλεφωνήματα, υπήρχαν πολλές επισκέψεις από γυναίκες την περασμένη νύχτα στο ξενοδοχείο, πιστεύω ότι κάναμε σωστές επιλογές. Δεν μας προκάλεσαν έκπληξη, αυτές είναι παλιές τακτικές.

Ευτυχώς, ουδείς έπεσε στον πειρασμό και φύγαμε με τους τρεις πόντους. Το ποδόσφαιρο πηγαίνει μπροστά κύριοι, άλλαξαν οι εποχές. Η Βενεζουέλα δεν είναι πια η Σταχτοπούτα που θα αφήσει να φύγουν τρεις βαθμοί".

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ - ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ 0-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK