Χάθηκε να πέσουμε με τη Δανία;

Κατώτερη των περιστάσεων φάνηκε η Δανία στο πρώτο μπαράζ κόντρα στην Ιρλανδία στην Κοπεγχάγη. Οι σκληροτράχηλοι φιλοξενούμενοι με το 0-0 παρακαταθήκη και στην έδρα τους που... βράζει μπορούν να πετάξουν εκτός Μουντιάλ το φαβορί του ζευγαριού στη ρεβάνς του Δουβλίνου.

Χάθηκε να πέσουμε με τη Δανία;

Η Δανία δεν απειλήθηκε αλλά ούτε απείλησε ουσιαστικά τους Ιρλανδούς που κατάφεραν με το τελικό 0-0 να πάνε στο Δουβλίνο με την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας να είναι ορθάνοιχτη...

Οι γηπεδούχοι μόνο στο τέλος πάτησαν... γκάζι, ωστόσο εκεί που "έκαιγε" η μπάλα δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα του Ράντολφ.

Πλέον, τα πράγματα είναι δύσκολα για τους Δανούς καθώς στην έδρα των Ιρλανδών, παρέα με τους ποδοσφαιριστές του Ο' Νίλ παίζει... δυνατή μπάλα και ο κόσμος που στηρίζει την ομάδα με εντυπωσιακό τρόπο, όχι μόνο στο Δουβλίνο, αλλά όπου κι αν αγωνίζεται!

Πάντως, το συμπέρασμα είναι ότι οι δύο εθνικές έπαιξαν κάκιστο ποδόσφαιρο, κι εδώ φαίνεται φαίνεται η ατυχία της εθνικής που κληρώθηκε να παίξει κόντρα στο πιο ποιοτικό σύνολο, από τους δυνατούς των μπαράζ, μετά την Ιταλία!

Photo Credits: Jens Dresling/Ritzau via AP

News 24/7

24MEDIA NETWORK