"Χρωστούσε" ο Ακινφέεφ μια... φάβα

Το έκανε το... θαύμα ο Ρώσος γκολκίπερ, αποτυγχάνοντας ν' αντιδράσει στο σουτ-φάουλ του Σουάρες παρόλο που θα έπρεπε!

Uruguay's Luis Suarez, celebrates after scoring his side's first goal during the group A match between Uruguay and Russia at the 2018 soccer World Cup at the Samara Arena in Samara, Russia, Monday, June 25, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Ο Σουάρες σκοράρει στην εστία του Ακινφέεφ AP PHOTO

Κουβαλάει χρόνια το "στίγμα" του γκαφατζή γκολκίπερ ο Ιγκόρ Ακινφέεφ. Άδικα όχι, αφού έχει στο ενεργητικό του ουκ ολίγα λάθη σε φάσεις που φαινομένικα ήταν εύκολες, αλλά τον εξέθεσαν ανεπανόρθωτα.

Από Σαουδάραβες και Αιγύπτιους πίεση δεν δέχθηκε. Όταν ήρθε η στιγμή να προσφέρει, την "κρέμασε" τη Ρωσία. Διότι ναι μεν η μπάλα από τα πόδια του Σουάρες έφυγε με μεγάλη ταχύτητα/δύναμη. Παρόλα αυτά και οπτικό πεδίο είχε, και στη γωνία του ήταν και χαμηλά κατέληξε. Εκεί δηλαδή που θα έπρεπε να πέσει και να διώξει!

Αυτός όμως μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα του και έδωσε την ευκαιρία στην Ουρουγουάη να προηγηθεί νωρίς. Μόλις στο 10'!

Πόσο μακριά θα φτάσει η Ρωσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο;

Από τη στιγμή που η "σελέστε" άνοιξε το σκορ, ο δρόμος για το 3x3 στον όμιλο και την πρωτιά έγινε στρωτός. Το 2-0 ήρθε με δόση τύχης, αλλά σε συνδυασμό με την αποβολή του Σμολνίκοφ στο 36', υπήρξε ξεκάθαρο προβάδισμα για τους Λατίνους. Το οποίο εδραιώθηκε με το 3-0 από τον Καβάνι στο φινάλε. Ο γκολτζής φορ της Παρί Σεν Ζερμέν σκόραρε σε τρίτο διαφορετικό Παγκόσμιο Κύπελλο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK