Σκάνδαλο με σεξιστικό VIDEO και αποβολή Αργεντινού οπαδού!

Ένα σεξιστικό video με έναν Αργεντινό οπαδό και μία Ρωσίδα έφηβη έκανε το γύρο του κόσμου και κόντεψε να προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ των δύο χωρών. Διαβάστε το story.

Σκάνδαλο με σεξιστικό VIDEO και αποβολή Αργεντινού οπαδού!

Ακούγεται απίστευτη, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινή η παρακάτω είδηση: ένα σεξιστικό video που είχε την έμπνευση να ανεβάσει στο διαδίκτυο ένας Αργεντινός οπαδός και να κάνει το γύρο του κόσμου, προκάλεσε διπλωματικό επεισόδιο στη Ρωσία.

Πρόκειται για το video στο οποίο ο 47χρονος Νέστορ Φερνάντο Πεβόνι επαναλαμβάνει σε μία έφηβη Ρωσίδα, ηλικίας 15 ετών, πολλές χυδαίες φράσεις στην ισπανική γλώσσα, με την κίνησή του όμως αυτή να φέρνει και την αποβολή του από τα γήπεδα της Ρωσίας.

"Μίλησα με την υπουργό Ασφαλείας Πατρίσια Μπούλριχ και ζητήσαμε αμέσως να απαγορευτεί σε αυτό το άσεμνο και ανέντιμο άτομο να μπαίνει στα γήπεδα για όλο το Μουντιάλ.

Στους Αργεντινούς κάνει κακό αυτή η εικόνα γιατί υπάρχουν χιλιάδες άτομα που έχουν υποδειγματική συμπεριφορά", τόνισε ο Γκιγιέρμο Μαδέρο, υψηλόβαθμο στέλεψος στο Υπουργείο Ασφαλείας της Αργεντινής.

Σημειώνεται πως αυτό το video έκανε ακόμα και την ρωσική πρεσβεία της Ρωσίας να πάρει θέση και να ζητήσει μέσω επίσημης ανακοίνωσης από τον Αργεντινό τουρίστα "να βρει το θάρρος και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τη συμπεριφορά του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK