Ανοίγει η "πόρτα" του Μουντιάλ για Ρομπέρτο

Ο σοβαρός τραυματισμός του Βίκτορ Βαλδές (6 μήνες εκτός δράσης) στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Θέλτα, ανοίγει την πόρτα της εθνικής Ισπανίας (ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας) και στον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο.

Ανοίγει η "πόρτα" του Μουντιάλ για Ρομπέρτο
roberto.jpg INTIME SPORTS

Ο Ίκερ Κασίγιας και ο Πέπε Ρέινα θεωρείται δεδομένο ότι αποτελούν τις δύο σίγουρες επιλογές του Βιθέντε ντελ Μπόσκε για το Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως η τρίτη θέση είναι "ανοιχτή" και αναμένεται να δοθεί "μάχη" για την κατάληψή της.

Στη "μάχη" αυτή αναμένεται να πρωταγωνιστήσει ο Ρομπέρτο του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει κάνει εξαιρετική σεζόν με τα ερυθρόλευκα και οι εμφανίσεις του δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τους ανθρώπους της παγκόσμιας πρωταθλήτριας, κάτι που διαπιστώνεται και από τα ισπανικά ΜΜΕ.

Ανοίγει η "πόρτα" του Μουντιάλ για Ρομπέρτο

Πάντως, μόνο εύκολο δεν θα είναι για τον γκολκίπερ των Πειραιωτών να επιλεγεί, αφού έχει να ανταγωνιστεί κορυφαίους τερματοφύλακες όπως ο Ντιέγκο Λόπεθ της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Νταβίντ Ντε Χέα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Κίκο Κασίγια της Εσπανιόλ, ο Γκόρκα Ιραϊθόθ της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ο Αντριάν της Γουέστ Χαμ και ο Ρομπέρτο Φερνάντεθ της Γρανάδα.

Για να φτάσουμε βέβαια σε σημείο να συζητιέται το όνομα του Ρομπέρτο, προηγήθηκε ο σοβαρός τραυματισμός του Βίκτορ Βαλδές.

Ο γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα στραβοπάτησε στο 23ο λεπτό της εντός έδρας αναμέτρησης με την Θέλτα, έπεσε σφαδάζοντας στον αγωνιστικό χώρο και λίγες στιγμές αργότερα αντικαταστάθηκε από τον Σέρχιο Πίντο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις είναι ιδιαίτερα απαισιόδοξες, καθώς κάνουν λόγο για ρήξη χιαστών. Αυτό σημαίνει ότι ο Βίκτορ Βαλδές αναμένεται να μην υπερασπιστεί ξανά τη φανέλα των "μπλαουγκράνα", αφού το καλοκαίρι θα αποχωρήσει.

Δείτε το συγκλονιστικό video με τον τραυματισμό του Βαλδές

Διαβάστε ακόμη:

Πλήγμα με Βαλδές

News 24/7

24MEDIA NETWORK