Δεν πρόλαβε για Ντιέγκο Κόστα η Ισπανία

Ο Ντιέγκο Κόστα θα παραμείνει για λίγο ακόμη Βραζιλιάνος, καθώς δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το "οκ" για την ισπανική υπηκοότητα και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου.

Δεν πρόλαβε για Ντιέγκο Κόστα η Ισπανία

Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε ανακοίνωσε την Παρασκευή (4/10) την αποστολή της Εθνικής Ισπανίας για τους αγώνες με Λευκορωσία και Γεωργία που ολοκληρώνουν την προκριματική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου του 2014.

Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο Ντιέγκο Κόστα, καθώς δεν έχει προλάβει ακόμα να πάρει το "οκ" από τη FIFA αφού χρειάζονται και άλλα έγγραφα τα οποία δεν υπήρχαν στο φάκελο που κατατέθηκε.

Οι 23 επιλογές του Ντελ Μπόσκε είναι οι: Κασίγιας, Βαλντές, Ρέινα, Χουανφράν, Αρμπελόα, Πικέ, Ράμος, Αλμπιόλ, Αλμπέρτο Μορένο, Μονρεάλ, Μπουσκέτς, Μάριο Σουάρεθ, Κόκε, Τσάβι, Ινιέστα, Ίσκο, Νάβας, Πέδρο, Φάμπρεγκας, Βίγια, Νεγρέδο, Σίλβα, Μάτα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας δήλωσε αναφορικά με την περίπτωση του 25χρονου άσου της Ατλέτικο Μαδρίτης: "Αγωνίζεται στην Ισπανία από τα 18 του. Έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Είναι ένας παίκτης με πολύ ενδιαφέρον για εμάς. Είχαμε μια πολύ καλή φιλική κουβέντα. Είναι πολύ καλό παιδί, όχι τόσο επιθετικός όπως φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Εάν το αξίζει, ελπίζω να αγωνιστεί με εμάς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK