Ο Ντε Χέα δεν είναι... δολοφόνος!

Bρέθηκε από την Παρασκευή το βράδυ στο μάτι του κυκλώνα λόγω των σοβαρών λαθών του, όμως ο Νταβίδ Ντε Χέα κράτησε την ψυχραιμία του και ετοιμάζεται για τις επόμενες προκλήσεις.

Spain goalkeeper David De Gea reacts after Portugal's Cristiano Ronaldo scored his side's 3rd goal during the group B match between Portugal and Spain at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Friday, June 15, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Νταβίδ Ντε Χέα AP PHOTOS/THANASSIS STAVRAKIS

Παρά το γεγονός ότι έκανε πολύ σοβαρά λάθη που στοίχισαν δύο βαθμος στην ομάδα του, ο Νταβίδ Ντε Χέα κράτησε απολύτως την ψυχραιμία του μετά την ισοπαλία της Ισπανίας με την Πορτογαλία.

Είναι αρκούντως χαρακτηριστική η δήλωση του Ισπανού τερματοφύλακα ότι "δεν σκότωσα και κανέναν". Και όντως, έτσι είναι: "Είμαι πολύ ήρεμος και έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι. Μία ημέρα μπορεί να είναι πολύ κακή και η επόμενη πολύ καλή. Είμαι επίσης πολύ ευχαριστημένος για την υποστήριξη του προπονητή και των συμπαικτών μου.Ερχονται σημαντικά πράγματα και εκεί και θα πρέπει να εστιάσουμε".

Είχε και ένα σχόλιο για την απόλυτη Λοπετέγκι και την αναστάτωση που αυτή έφερε: "Να ξέρετε ότι η ομάδα είναι πιο ενωμένη από ποτέ. Εχουμε ξεπεράσει και άλλες δυσκολίες στο παρελθόν. Και πάντα δείχνουμε ότι είμαστε ενωμένοι".

Για να το λέει ο τερματοφύλακας της Γιουνάιτεντ, κάτι παραπάνω θα ξέρει.

AP Photo/Thanassis Stavrakis

Σε αυτό το Μουντιάλ, ετοιμάσου να κάνεις Σερί. Κατέβασε το νέο Seri app του Stoiximan.gr, κάνε το απόλυτο σερί & κέρδισε 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

News 24/7

24MEDIA NETWORK