Ιμπραχίμοβιτς: "Το Μουντιάλ με χρειάζεται περισσότερο από τον Ρονάλντο"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβτις προχώρησε σε μια ακόμη... βαρύγδουπη δήλωση, τονίζοντας πως το Μουντιάλ της Βραζιλίας χρειάζεται περισσότερο τον ίδιο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενόψει της αναμέτρησης της Σουηδίας με την Πορτογαλία.

Ιμπραχίμοβιτς: "Το Μουντιάλ με χρειάζεται περισσότερο από τον Ρονάλντο"

Σουηδία και Πορτογαλία θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για μια θέση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στη Βραζιλία, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στη συνάντηση των "γιγάντων", Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Σουηδός άσος της Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε για τους αγώνες κόντρα στην Πορτογαλία τονίζοντας πως το Μουντιάλ χρειάζεται περισσότερο τον ίδιο παρά τον Κριστιάνο Ρονάλντο. "Νομίζω ότι το Μουντιάλ χρειάζεται περισσότερο τον Ζλάταν απ’ ότι τον Ρονάλντο. Κανείς δεν μπορεί να με ανταγωνιστεί στον ενθουσιασμό που μπορώ να προκαλέσω στους αγώνες και στα γκολ που μπορώ να βάλω".

Ωστόσο, στη συνέχεια ο Ιμπραχίμοβιτς υπογράμμισε τον σεβασμό του προς το πρόσωπο του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ κατέληξε τονίζοντας τη σπουδαιότητα της παρουσίας κορυφαίων ποδοσφαιριστών στην διοργάνωση. "Τον σέβομαι σαν παίκτη. Δεν τίθεται θέμα. Είναι ένας από τους καλύτερους. Το Μουντιάλ είναι η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση στον κόσμο. Πρέπει να συμμετάσχουν οι καλύτεροι παίκτες. Αν ένας εκ των Ρονάλντο, Νεϊμάρ, Ρούνεϊ, Μέσι και Τσάβι δεν παίξει, θα είναι κρίμα για τη διοργάνωση. Οπότε θα είναι λυπηρό αν λείψω εγώ ή ο Ρονάλντο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK