Χωρίς απουσίες η Σουηδία για το μπαράζ με Πορτογαλία

Η ολοκλήρωση της Allsvenskan έδωσε την ευκαιρία στον Έρικ Χαμρέν να ανακοινώσει την αποστολή της Σουηδίας για τα μπαράζ με αντίπαλο την Πορτογαλία που θα κρίνουν την παρουσία της χώρας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

Χωρίς απουσίες η Σουηδία για το μπαράζ με Πορτογαλία

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σουηδίας δεν επιφύλαξε κάποια έκπληξη, καλώντας όλα τα αστέρα των Σκανδιναβών, προεξάρχοντος του αρχηγού και 2ου σκόρερ της χώρας, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Η πρώτη αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το "Λουζ" στις 15 Νοεμβρίου και ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στην Στοκχόλμη 4 ημέρες αργότερα.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας, Πάουλο Μπέντο, θα ανακοινώσει την αποστολή την Παρασκευή (08/11).

Η αποστολή της Σουηδίας

Τερματοφύλακες

Αντρέας Ίσακσον (Κασίμπασα), Κρίστοφερ Νόρντφελντ (Χέρενφεν), Γιόχαν Βίλαντ (Κοπεγχάγη)

Αμυντικοί

Μίκαελ Άντονσον (Μπολόνια), Πίερε Μπένγκτσον (Κοπεγχάγη), Αντρέας Γκράνκβιτς (Κράσνονταρ), Άνταμ Γιόχανσον (Γκέτεμποργκ), Μίκαελ Λούστιγκ (Σέλτικ), Περ Νίλσον (Νυρεμβέργη), Γιόνας Όλσον (Γουέστ Μπρομ), Μάρτιν Όλσον (Νόριτς)

Μέσοι

Τζίμι Ντούρμαζ (Γκεντσλερμπιρλιγκί), Ράσμους Ελμ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Σεμπάστιαν Λάρσον (Σάντερλαντ), Αντρέας Σβένσον (Έλφσμποργκ), Κιμ Σέλστρεμ (Σπαρτάκ Μόσχας), Πόντους Βέρνμπλουμ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Αλεξάντερ Κατσανίκλιτς, Ερκάν Ζενγκίν (Εσκισεχίρσπορ)

Επιθετικοί

Γιόχαν Ελμάντερ (Νόριτς), Αλεξάντερ Γκερντ (Γιουνγκ Μπόις), Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Παρί Σεν Ζερμέν), Όλα Τόιβονεν (Αϊντχόφεν)

News 24/7

24MEDIA NETWORK