Θέλει Αντσελότι για το... Μουντιάλ η Κροατία!

Η Κροατία δεν κοιτάζει μόνο τα ματς-μπαράζ με την Εθνική Ελλάδας αλλά και την τελική φάση του... Μουντιάλ του 2018. Εκεί που ελπίζει να την βρει με τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της!

Bayern Munich's coach Carlo Ancelotti gestures as he speaks during a media conference at Parc des Prince stadium ahead of the Champions League soccer match between Bayern Munich and Paris Saint Germain in Paris, Tuesday, Sept. 26, 2017. Bayern Munich will face Paris Saint Germain (AP Photo/Michel Euler)
Bayern Munich's coach Carlo Ancelotti gestures as he speaks during a media conference at Parc des Prince stadium ahead of the Champions League soccer match between Bayern Munich and Paris Saint Germain in Paris, Tuesday, Sept. 26, 2017. Bayern Munich will face Paris Saint Germain (AP Photo/Michel Euler) AP PHOTO/MICHEL EULER

Ο Κάρλο Αντσελότι μπορεί να μην έχει τώρα δουλειά μετά το πρόσφατο τέλος της συνεργασίας του με την Μπάγερν Μονάχου (απόφαση των Βαυαρών) όμως ουδόλως προβληματίζεται αφού είναι με διαφορά ένας από τους πλέον περιζήτητους άνεργους προπονητές στο χώρο.

Θέλει Αντσελότι για το... Μουντιάλ η Κροατία!

Αρκετοί είναι οι σύλλογοι που έχουν ενδιαφερθεί για τον "Καρλέτο" ενώ στο παιχνίδι της απόκτησής του φαίνεται πως έχουν μπει και εθνικές ομάδες αφού μετά την εθνική Ιταλίας, έντονο ενδιαφέρον να τον αποκτήσει έχει και η αντίπαλος της Ελλάδας στα μπαράζ του Μουντιάλ, Κροατία.

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της "Gazzetta dello Sport", οι άνθρωποι της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Κροατίας θα κάνουν πρόταση στον Ιταλό τεχνικό να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, πρόταση όμως που θα γίνει μόνο σε περίπτωση που η "χρβάτσκα" ξεπεράσει το εμπόδιο της "γαλανόλευκης" και κλείσει θέση για τα γήπεδα της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018.

News 24/7

24MEDIA NETWORK