Το Γαλλία - Αργεντινή αρχίζει ν' αχνοφαίνεται...

Η Αργεντινή μπήκε με γκέλα ολκής στο Παγκόσμιο Κύπελλο και σε συνδυασμό με την άνετη νίκη των Κροατών κινδυνεύει, αν καταφέρει να προκριθεί, να πέσει από νωρίς στους φιλόδοξους Γάλλους.

Argentina's Lionel Messi covers his face during the group D match between Argentina and Iceland at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 16, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Argentina's Lionel Messi covers his face during the group D match between Argentina and Iceland at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 16, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan) AP PHOTO/RICARDO MAZALAN

Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ένας μαραθώνιος. Ένας μαραθώνιος αποτελεσμάτων και... υπολογισμών. Υπολογισμών που δείχνουν πως αν η Αργεντινή δεν κατορθώσει να βρει περισσότερους πόντους από την Κροατία στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια του 4ου ομίλου, τότε δύσκολα θ' αποφύγει τη Γαλλία στο πρώτο χιαστί.

Η παρέα του Λιονέλ Μέσι την έκανε την... πατάτα της. Το 1-1 με τους Ισλανδούς, ως συνέπεια του γκολ από τον Φινμπόγκασον, του χαμένου πέναλτι του αρχηγού της και του τερματοφύλακα - σκηνοθέτη, τής στέρησε δύο βαθμούς και την άφησε πίσω από τους Κροάτες. Οι τελευταίοι με το βραδινό 2-0 επί της Νιγηρίας (αυτογκόλ Ετέμπο στο 32' και πέναλτι Μόντριτς στο 71') απέκτησαν προβάδισμα στη μάχη της πρωτιάς και πλέον κρατούν την τύχη στα χέρια τους. Γιατί αν δεν χάσουν στις 21 του Ιούνη από τους "γκαούτσος", δύσκολα θα πέσουν από την κορυφή, στην οποία ήδη κατοικοεδρεύουν.

Τούτο σημαίνει αυτομάτως πως η Αργεντινή θα παίξει την πρόκρισή της στο τελευταίο ματς με τους Νιγηριανούς. Και αν προκριθεί, θα βρει στο δρόμο της, κατά πάσα πιθανότητα, τη Γαλλία.

Οι "τρικόλορ" δεν έπεισαν απέναντι στην Αυστραλία και χρειάστηκαν τη συνεισφορά της τεχνολογίας για να επικρατήσουν με 2-1. Παρόλα αυτό κόντρα σε Δανία και Περού μοιάζουν να έχουν ξεκάθαρο πλεονέκτημα. Τουλάχιστον ποιότητας σε μονάδες, με αποτέλεσμα να θεωρούνται -απ' όσα είδαμε- το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά. Βέβαια όπως ήρθαν τα πράγματα στον απέναντι όμιλο, ποιος αποκλείει το ενδεχόμενο να διαλέξουν στο φινάλε αντίπαλο, δεδομένου ότι τελευταία αγωνιστική παίζουν με τους Δανούς... Οι οποίοι μετά το 1-0 επί των Περουβιανών, χωρίς να το αξίζουν απαραίτητα, μπήκαν ήδη σε τροχιά πρόκρισης.

Το Μουντιάλ έφτασε, το Σερί επέστρεψε και μοιράζει 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν*. Κατέβασε το νέο app του Stoiximan.gr, Seri, και απόλαυσε το Μουντιάλ Σερί! (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

News 24/7

24MEDIA NETWORK