Το ταξί που σκόρπισε τον τρόμο την 3η μέρα του Μουντιάλ!

Ένας ταξιτζής έσπειρε τον πανικό στο κέντρο της Μόσχας όταν επιτάχυνε ξαφνικά και παρέσυρε στο διάβα του επτά οπαδούς, προκαλώντας τον τραυματισμό τους. Δείτε PHOTOS+VIDEO!

Το ταξί που σκόρπισε τον τρόμο την 3η μέρα του Μουντιάλ!

Εντός γηπέδου το ποδοσφαιρικό μενού ήταν πλουσιότατο με τη διεξαγωγή τεσσάρων αναμετρήσεων (για τον 3ο και τον 4ο όμιλο), όμως εκτός γηπέδου η 3η ημέρα του Μουντιάλ στιγματίστηκε από ένα αυτοκινητικό ατύχημα που θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμα και ανθρώπινες απώλειες!

Αυτό συνέβη έξω από το εμπορικό κέντρο Gostiny Dvor επί της οδού Ilyinka, κοντά στην Κόκκινη Πλατεία, με ένα ταξί να φεύγει ξαφνικά από το δρόμο, να επιτυχύνει και να πέφτει πάνω σε περαστικούς που περπατούσαν αμέριμνοι στο πεζοδρόμιο.

Από την "τρελή" πορεία του ταξί τραυματίστηκαν επτά άνθρωποι, ευτυχώς όλοι τους ελαφρά, μεταξύ των οποίων δύο Μεξικανοί φίλαθλοι, με τον ταξιτζή να προσπαθεί μετά τη σύγκρουση να διαφύγει, χωρίς όμως επιτυχία αφού τον καταδίωξε πολύς κόσμος...

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η τοπική αστυνομία, πρόκειται για έναν 28χρονο ονόματι Anarbek Uulu, γεννημένου στο Κιργιστάν, ο οποιός μάλιστα αφού έπεσε πάνω στο πλήθος και έσπειρε τον πανικό κατέστρεψε και μία πινακίδα του κώδια οδικής κυκλοφορίας.

Η αστυνομία πάντως το σενάριο της τρομοκρατικής πράξης, υποστηρίζοντας πως ο οδηγός υπέπεσε άθελα σε αυτή την πράξη καθώς ήταν μεθυσμένος και αποκοιμήθηκε στο τιμόνι, με αποτέλεσμα να επιταχύνει ξαφνικά!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK