Αποκλείστηκε η Σαουδική Αραβία

Τον αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 γνώρισε η Σαουδική Αραβία, καθώς ηττήθηκε 4-2 από την Αυστραλία.

Αποκλείστηκε η Σαουδική Αραβία

Μέσα σε ένα τρίλεπτο η ομάδα της Μέσης Ανατολής γκρέμισε ό,τι είχε χτίσει τα προηγούμενα 73 του αγώνα με τους "σοκερούς". Στο 19' ο Αλ Ντοσάρι κοντρόλαρε και αφού απέφυγε τρεις αμυντικούς, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σβάρτσερ.

Η Αυστραλία ισοφάρισε στο 43' με κοντινή προσπάθεια του Μπρόσκε, ωστόσο ο Αλ Σαμράνι ξανάδωσε το προβάδισμα στους Σαουδάραβε, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου.

Στο 63ο λεπτό ο βοηθός δεν επέτρεψε στον Λούκας Νιλ να πετύχει το πρώτο του διεθνές γκολ, αφού καταλόγισε -λανθασμένα- οφ σάιντ. Εν τέλει η ομάδα της Ωκεανίας ισοφάρισε στο 73' με τον Κιούελ, ανέτρεψε τα δεδομένα στο 75' με τον Μπρόσκε και "κλείδωσε" τη νίκη στο 76' με τον Έμερτον, ο οποίος έχει σκοράρει σε προκριματικούς τεσσάρων Παγκοσμίων Κυπέλλων.

Τη 2η θέση του Δ' Ομίλου κατέλαβε το Ομάν που επικράτησε 2-0 της Ταϊλάνδης. Η ομάδα της Μέσης Ανατολής προκρίθηκε στον τελευταίο προκριματικό γύρο του Μουντιάλ χάρη στα γκολ των Αλ Χαντρί (9') και Μουμπάρακ (91').

Υπενθυμίζεται ότι στη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας, δεν θα δώσουν το "παρών" ομάδες όπως η Κίνα και η Βόρειος Κορέα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK