Οριστικοποιήθηκαν οι πιθανοί αντίπαλοι των μπαράζ

H FIFA ανακοίνωσε την ανανεωμένη κατάταξη για τον μήνα Οκτώβριο και τα δεδομένα δεν διαφοροποιήθηκαν. Αυτό σημαίνει πως η Ελλάδα τοποθετείται στο γκρουπ των ισχυρών και θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια εκ των Γαλλίας, Σουηδίας, Ρουμανίας ή Ισλανδίας.

Οριστικοποιήθηκαν οι πιθανοί αντίπαλοι των μπαράζ

Αγωνία τέλος λοιπόν, καθώς οι πιθανοί αντίπαλοι της Ελλάδας στα μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στο γκρουπ των τεσσάρων ισχυρών ομάδων, μαζί με την Πορτογαλία, την Κροατία και την Ουκρανία, ενώ στο γκρουπ των ανίσχυρου βρίσκονται οριστικά η Γαλλία, Σουηδία, η Ρουμανία και η Ισλανδία.

Τα δεδομένα εν ολίγοις παρέμειναν ίδια, παρά την αναστάτωση που προκλήθηκε την Τετάρτη μετά από μια διαφοροποίηση που εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα της FIFA όσον αφορά στην αξιολόγηση από την οποία προκύπτει η βαθμολογία των ομάδων. Η Παγκόσμια Συνομοσπονδία δεν άλλαξε παραμέτρους στη βαθμολόγηση και έτσι τόσο η Γαλλία όσο και η Σουηδία που ήλπιζαν σε καλύτερη μοίρα, παρέμειναν στο γκρουπ των ανίσχυρων, με την Ουκρανία να διατηρεί παράλληλα τη θέση της στους ισχυρούς. Η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 21/10 στις 15:00.

Σημειώνεται πάντως πως η Ελλάδα υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη κατά τρεις θέσεις και πλέον βρίσκεται στην 15η θέση με 983 βαθμούς, πίσω από την 14η Πορτογαλία και πάνω από τη Βοσνία. Στην κορυφή παραμένει η Ισπανία, ενώ στη 2η θέση βρίσκεται η Γερμανία, η οποία προσπέρασε την Αργεντινή που είναι πλέον 3η. Στην 4η θέση ανέβηκε η Κολομβία ενώ την πρώτη 15άδα συμπληρώνουν κατά σειρά: Βέλγιο, Ουρουγουάη, Ελβετία, Ολλανδία, Ιταλία, Αγγλία, Βραζιλία, Χιλή, ΗΠΑ, Πορτογαλία και Ελλάδα.

Στην 18η θέση βρίσκεται πλέον η Κροατία η οποία έκανε "βουτιά" 8 θέσεων, με τη Ρωσία να ακολουθεί στην 19η, την Ουκρανία στην 20η και τη Γαλλία στην 31η θέση.

Ιδού οι αντίπαλοι της Ελλάδας (videos)

Θυμηθείτε τι έκαναν στα τελευταία τους παιχνίδια οι υποψήφιοι αντίπαλοι της Ελλάδας στα μπαράζ:

ΓΑΛΛΙΑ

ΣΟΥΗΔΙΑ

ΡOYMANIA

ΙΣΛΑΝΔΙΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK