Χαστούκι για Βραζιλία και Αργεντινή με το "καλημέρα"

Με το αριστερό ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 τόσο η Βραζιλία όσο και η Αργεντινή! Χιλή και Εκουαδόρ αντίστοιχα, τις υποχρέωσαν σε ήττες με 2-0. Δείτε σε VIDEOS τα γκολ.

Χαστούκι για Βραζιλία και Αργεντινή με το "καλημέρα"

Η κάτοχος του Copa America 2015, Χιλή, επικράτησε με 2-0 της Βραζιλίας στην πρώτη αγωνιστική των προκριματικών της Λατινικής Αμερικής για το Μουντιάλ του 2018.

Στο 72ο λεπτό ο Βάργκας άνοιξε το σκορ, ενώ στο 90' ο "μπαρουτοκαπνισμένος" Αλέξις Σάντσες πέτυχε το 2-0.

ΧΙΛΗ(5-3-2): Μπράβο, Ίσλα, Φρανσίσκο Σίλβα (41' Μαρκ Γκονσάλες), Μεδέλ, Χάρα, Μποσεζούρ, Μαρσέλο Ντίας (82' Βίλτσες), Βιδάλ, Βαλδίβια (64' Ματίας Φερναντες), Αλέξις Σάντσες, Εντουάρντο Βάργκας.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ζέφερσον, Ντάνι Άλβες, Μιράντα, Νταβίντ Λουίζ (36' Μαρκίνιος), Μαρσέλο, Ελίας, Λουίζ Γκουστάβο (82' Λούκας Λίμα), Οσκάρ, Ουίλιαν, Ντόουγκλας Κόστα, Χουλκ (77' Ρικάρντο Ολιβέιρα).

Την ήττα επίσης γνώρισε και η Αργνετινή στο ματς με το Εκουαδόρ. Οι παίκτης της ομάδας του Ισημερινού παρουσιάστηκαν αποφασισμένοι και δεν φοβήθηκαν λεπτό την "αλμπισελέστε". Το ματς είχε πολλά κοινά με αυτό της Χιλής με τη Βραζιλία. Το Εκουαδόρ περίμενε και τελικά "χτύπησε" στο 81ο λεπτό με τον Φρίκσον Εράσο που άνοιξε το σκορ. Ένα λεπτό αργότερα ο Φελίπε Καϊσέδο διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ρομέρο, Ρονκάγλια, Γκαράι, Οταμέντι, Μας, Μαστσεράνο, Λούκας Μπίγλια, Παστόρε (70' Λαβέτσι), Ντι Μαρία, Κορέα, Αγκουέρο (24' Τέβες).

ΕΚΟΥΑΔΟΡ: Αλεξάντερ Ντομίνγκες, Παρέδες, Ατσιλιέρ, Εράσο, Αγιοβί, Νομπόα, Κινιόνες (75' Σεφούντο Καστίγιο), Βαλένσια, Χέφερσον Μοντέρο (77' Φιντέλ Μαρτίνες), Μπολάνιος, Καϊσέδο (84' Μένα).

Στα άλλα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής η Ουρουγουάη ξεκίνησε νικηφόρα (2-0) τη Βολιβία, η Κολομβία επικράτησε με 2-0 του Περού, ενώ τέλος η Παραγουάη εκμεταλλεύτηκε τη γκάφα του Μπαρόχα και νίκησε 1-0 την Βενεζουέλα.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Βολιβία - Ουρουγουάη 0-2(10' Μαρτίν Κάσερες, 69' Γκοντίν)

Κολομβία - Περού 2-0(36' Τεόφιλο Γκουτιέρες, 95' Καρδόνα)

Βενεζουέλα - Παραγουάη 0-1(85' Ντέρλις Γκονσάλες)

Χιλή - Βραζιλία 2-0(72' Εντουάρντο Βάργκας, 90' Αλέξις Σάντσες)

Αργεντινή - Εκουαδόρ 0-2(81' Εράσο, 82' Καϊσέδο)

Διαβάστε ακόμη:

Απίστευτη γκάφα του Μπαρόχα στο ματς της Βενεζουέλας

News 24/7

24MEDIA NETWORK