Αντί για μεταγραφή στη Γιουνάιτεντ, πουλάει ψωμί για να ζήσει

Ο Σαλβαδόρ Καμπάνιας είναι ένας πρώην Παραγουανός διεθνής ποδοσφαιριστής ο οποίος στις 25 Ιανουαρίου 2010 είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι, ενώ είχε βγει να διασκεδάσει σε μπαρ της Πόλης του Μεξικό. Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, πουλάει ψωμί για να ζήσει.

Αντί για μεταγραφή στη Γιουνάιτεντ, πουλάει ψωμί για να ζήσει

Ο Καμπάνιας είχε μια αξιοζήλευτη ποδοσφαιρική καριέρα. Ήταν ένας καλά αμειβόμενος διεθνής ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν στην Κλαμπ Αμέρικα του Μεξικού και προετοιμαζόταν για το Μουντιάλ του 2010 στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. Για κακή του τύχη όμως όλα τα σχέδιά του ανατράπηκαν και η καριέρα του τερματίστηκε, το μοιραίο βράδυ της 25ης Ιανουαρίου 2010, όταν τον πυροβόλησαν στο κεφάλι. Ο 29χρονος τότε ποδοσφαιριστής είχε βγει για να διασκεδάσει όταν βρέθηκε στη μέση ενός καυγά με έναν μεγαλέμπορο ναρκωτικών του Μεξικό, ο οποίος με σφαίρα στο κεφάλι του ανέτρεψε όλη τη ζωή.

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, ο Καμπάνιας κατάφερε να επιβιώσει και να σταθεί και πάλι στα πόδια του. Δεν κατάφερε ποτέ να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο όμως, και αυτό του στοίχισε -κυρίως- οικονομικά. Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του, δουλεύει σε μια οικογενειακή επιχείρηση και πουλάει ψωμί στα προάστια της Ασουνσιόν για να επιβιώσει.

Μιλώντας για το πως έχει διαμορφωθεί η ζωή του, αποκαλύπτει: "Διανέμουμε ψωμί στις Ιταγκούα, Ιπακαράι και Σαν Μπερναρντίνο (προάστια της Ασουνσιόν). Μου αρέσει η δουλειά. Οι άνθρωποι με αναγνωρίζουν και με ρωτούν για το ποδόσφαιρο. Εγώ τους απαντώ ότι είμαι χαρούμενος...

Όταν συνέβη το ατύχημα, είχα υπογράψει προσύμφωνο έναντι 1,7 εκατ. δολαρίων για μεταγραφή στην Ευρώπη και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Αμέρικα πίστευε σε μένα. Μου έδωσαν ένα διαμέρισμα στο Ακαπούλκο και άλλο ένα στο Κανκούν, ενώ ο μισθός μου είχε διπλασιαστεί...

Τώρα είμαι εδώ και προσπαθώ να ανακάμψω. Έχω μεγάλη πίστη κι ας έχω χάσει τα πάντα...".

Διαβάστε ακόμη:

Πυροβολήθηκε στο κεφάλι ο Καμπάνιας, κινδυνεύει η ζωή του

Νέα δεδομένα στην υπόθεση Καμπάνιας

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Καμπάνιας

Οι σφαίρες δεν νίκησαν τον Καμπάνιας

News 24/7

24MEDIA NETWORK