Αντίπαλος "κάρφωσε" τον Πάτο: "Έχασε επίτηδες το πέναλτι"

Ο Αλεσάντρε Πάτο έχασε πέναλτι στο τελευταίο ματς της Tianjin Quanjian και μαζί την ευκαιρία για το πρώτο γκολ στην Κίνα όμως σύμφωνα με παίκτη της αντίπαλης ομάδας ο Βραζιλιάνος αστόχησε επίτηδες!

Alexandre Pato of Brazil's Sao Paulo FC celebrates after scoring his second goal against Uruguay's Danubio during a Copa Libertadores soccer match in Sao Paulo, Brazil, Wednesday, Feb. 25, 2015. (AP Photo/Andre Penner)
Alexandre Pato of Brazil's Sao Paulo FC celebrates after scoring his second goal against Uruguay's Danubio during a Copa Libertadores soccer match in Sao Paulo, Brazil, Wednesday, Feb. 25, 2015. (AP Photo/Andre Penner) AP

Τίποτα δεν φαίνεται να πηγαίνει καλά για τον Αλεσάντρο Πάτο το τελευταίο διάστημα και σε αυτό συνηγορεί το γεγονός πως δεν μπόρεσε να πιάσει ούτε σε Τσέλσι ούτε σε Βιγιαρεάλ και "υποχρεώθηκε" να αφήσει την Ευρώπη για να αποδεχτεί πρόταση της κινεζικής Tianjin Quanjian.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Βραζιλιάνος ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής στο τελευταίο ματς της νέας του ομάδας αφού πήρε την ευθύνη να εκτελέσει πέναλτι στο 87' της αναμέτρησης με την Shanghai Shenhua και έστειλε τη μπάλα στα... περιστέρια, με έναν μάλιστα παίκτη της αντίπαλης ομάδας να φαίνεται να γελάει μαζί του.

Ίσως όμως υπάρχει παρασκήνιο πίσω από αυτό το χαμένο πέναλτι καθώς όπως υποστηρίζει ο παίκτης που τον πλησίασε και φάνηκε να αστειεύεται μαζί του, ο Σαν Σίλιν "πιστεύω ότι αστόχησε ηθελημένα, όπως και εγώ δεν συμφωνούσε με την απόφαση του διαιτητή να δώσει το πέναλτι. Ήταν μία κίνηση fair play από την πλευρά του".

Το σίγουρο πάντως είναι πως οι συγκεκριμένες δηλώσεις μόνο ευχάριστα δεν πρόκειται να ακουστούν στα αυτιά των ανθρώπων της Tianjin που έδωσε 18.000.000 ευρώ για να τον αγοράσουν πριν λίγο καιρό...

Photo Credits: AP Photo/Andre Penner

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΠΑΤΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK