Από την Μπαρτσελόνα στον... πάγκο ομάδας του MLS!

Μετά τη θητεία στη Μπαρτσελόνα και δύο σερι παρουσίες σε τελικούς Copa America με την εθνική Αργεντινής, ο Χεράρδο Μαρτίνο μετακομίζει στις ΗΠΑ για χάρη της Atlanta United!

Από την Μπαρτσελόνα στον... πάγκο ομάδας του MLS!

Η σεζόν 2013-14 τον βρήκε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα ενώ τα δύο προηγούμενα χρόνια ήταν ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής, φτάνοντας με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του δύο σερί χρονιές (2015, 016) μέχρι τον τελικό του Copa America.

Τώρα, ο Χεράρδο Μαρτίνο αποφάσισε να κάνει ένα βήμα στην καριέρα του και αυτό ακούει στο όνομα Atlanta United, στην οποία ανήκει ο Έλληνας γκολκίπερ (πρώην του Παναθηναϊκού) Αλέξανδρος Ταμπάκης.

Η εκπρόσωπος της Τζόρτζια θα κάνει ντεμπούτο στο MLS το 2017 και φρόντισε ήδη να βρει προπονητή ανακοινώνοντας την πρόσληψη του 53χρονου τεχνικού με συμβόλαιο πολυετούς διάρκειας.

Από την Μπαρτσελόνα στον... πάγκο ομάδας του MLS!

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε έναν προπονητή του δικού διαμετρήματος στο MLS. Είναι καλό για το πρωτάθλημα να προσελκύει όχι μόνο παίκτες επιπέδου αλλά και προπονητές", τόνισε μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο πρόεδρος της Atlanta United, Ντάρεν Ιλς.

Ενθουσιασμένος δεν υπάρχει πάντως μόνο στον πρόεδρο αλλά και στους οπαδούς, αν σκεφτεί κανείς πως έχουν ήδη διατεθεί 22.000 εισιτήρια διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν.

Η Atlanta United ανακοινώνει τον Μαρτίνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK